Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Yoga Roata Roata din Spate Yoga Role de Pluta Yoga Roata de Stretching pentru Flexibilitate Înapoi Curbe Aprofunda Yoga Backbend Lemn

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

200.20lei 322.89lei

Sku: s174468
Adaugă la lista de Dorințe

Detalii Produs

  • avantaj: Ameliorarea Durerii
  • Origine: China Continentală
  • Dimensiune: 33 x 33 x 13CM
  • Caracteristică: Aprofundarea Yoga
  • Material: Lemn
  • Tip: Yoga roata

Descriere produs

De înaltă Calitate: ofera sprijin maxim pentru provocatoare poziții și poate rezista la greutăți în exces de aproximativ 200kg.

Super Utile elemente de Recuzită: yoga roata a fost inițial conceput pentru a ajuta crește flexibilitatea și de a exercita.Este perfect fitness propunerii pentru yoga.Acesta este un începător s-a întors targă.Mulți clienți ne spun că aceasta este alinarea spate și piept.Este foarte util în ceea ce privește durerea și presiunea de pe umeri, așa că vă recomandăm să pacienții cu dureri de spate și mamele care alăptează.

Necesitatea de Yoga Și Stretching: roțile Noastre vă pot oferi un sprijin puternic pentru poziții de yoga, întindere și îndoire, îmbunătățind flexibilitatea și echilibrul și reducând stresul și tensiunea.Acestea sunt potrivite pentru oricine, indiferent de nivelul de sănătate.

Culoare: lemn de culoare

Material: lemn

Dimensiune: 33 x 33 x 13CM

Nume: Yoga Roata

Conținutul Pachetului::

1 x yoga roata

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating