Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Extensie gene Practică Tava 3 in 1 cu Cap Plat Gene Paleta Lipici Garnitura de Lovituri de bici Titularul de Formare a Afișa machiaj Consumabile

4.33
- 3 Recenzii Ale Clienților

6.05lei 10.25lei

Sku: s174500
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : extensie gene practică tava, de lovituri de bici, extensie gene accesorii, Accesorii Cosmetice, Extensie Gene Consumabile, lash extension consumabile
  • Categorie: alte

Detalii Produs

  • Numărul de Bucăți: COMBO
  • Caracteristică 2: Înlocui Practica Model Cap
  • Aplicație 1: Geană Unelte Pentru Altoire
  • Origine: China Continentală
  • Avantaj 1: Mai ușor decât practicarea unui cap de om model
  • Nume De Brand: FOEONCO
  • Caracteristică 1: Craniul este plat pentru operare ușoară
  • Avantaj 2: Mai ușor pentru curățare

Descriere produs

modname=ckeditor

Extensie gene Practică Tava 3 in 1 cu Cap Plat Gene Paleta Lipici Garnitura de Lovituri de bici Titularul de Formare a Afișa machiaj Consumabile

Descriere:

Culoare:Alb

Material:după cum se arată

Dimensiuni:12.7*11.6*11.2 cm

Caracteristici:

1.Altoire Display Placa este mic,și de dimensiuni mai mici este convenabil de a transporta un bun substitut pentru cap de manechin.

2.Greutate, volum mai mic.

3.Instrumentul vă permite de a practica abilitățile dumneavoastră de machiaj, fără griji despre deteriorarea fața cuiva.

Noi sprijinim dropshipping și en-gros:

1.Putem livra produse pentru clienții dumneavoastră, fără original, preț,promovare.2. Putem livra produsele la livrare fel pe care o alegeți, cum ar fi ePacket sau Spatiicomerciale-arad.ro de transport maritim.3. Vom accepta paypal,payoneer,transfer bancar de plată.Putem oferi facturi, dacă aveți nevoie.4. Ne-am NE,RU,NC depozit,ordinele de proces este de maxim 24 de ore.5. Ne poate îndeplini comanda prin intermediul CSV sau XLS.6. Statele unite ale americii,Canada,Australia,Marea Britanie,Franța,Spania și Germania de sprijin locale reveni.Comenzile vor fi procesate în termen de 48 de ore .Veți fi informat on-line odată ce acesta este livrat și informații de urmărire, de obicei, va fi actualizată în termen de 24 de ore.

Dacă vă bucura de produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback , feedback-ul dvs. ne va motiva să avanseze și să vă ofere servicii mai bune.Și dacă vă lăsați feedback-ul cu o imagine frumoasă a produs, vă vom trimite un cupon cadou.Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

1. Q: nu-mi primesc pachete,ce ar trebui să fac?O: Pls contact cu noi prin intermediul Spatiicomerciale-arad.ro mesaj în primul rând.Ne va ajuta și de a asigura inspecția de procesare link-ul.În același timp,aveți nevoie de a verifica adresa de livrare și dacă plata este de succes.De asemenea, dacă sunteți convenabil,pls verifica cu oficiul poștal din apropiere. 2. Q: se Poate vinde en-gros preț?A: Da,dacă comanda de mai sus 5 stabilește o singură dată.Puteți să contactați cu noi. 3. Q: Ce ar trebui să fac când primesc un FOEONCO produs?A: vă Rugăm să verificați cu atenție dacă produsul primit este același ca ceea ce ai comandat.Dacă ați primit un produs greșit, produs deteriorat sau parțială de expediere a comenzii dvs., vă rugăm să contactați imediat la magazin pentru a obține suport post-vânzare.Ne cerem scuze pentru neplăcerile create pentru tine în cazul în care se întâmplă ceva de genul asta.

Produs

3 Review pentru acest produs
  • img
    Pedrozo Gabriel12 - 2022-11-12
    3

    Plastic este foarte subțire pe partea de sus

  • img
    Robin Ras - 2022-07-30
    5

    TOATE bune

  • img
    Fire Robert95 - 2022-11-11
    5

    toate foarte bine

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating