Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

ISDT BG-8S Contor Baterie, Display LCD Digital, Capacitate Baterie Checker Baterie de Echilibrare Baterie Tester pentru LiPo/Life/Li-ion/NiMH

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

205.72lei

Sku: s176273
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : isdt d2 plug, caz checker c, baterie onoare 8s hb405979ecw, cocktail checker, liweihui baterie tester, cupru voltmetru digital, suport daiwa bg, isdt bg 8s film, caz hor 8s, nokia 8s baterie
  • Categorie: Jucării Control De La Distanță

Detalii Produs

  • Material: Material Compozit
  • Control De La Distanță Periferice/Dispozitive: De Încărcare A Bateriei De Unități
  • Certificare: ce, FCC
  • Utilizarea: Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
  • Origine: China Continentală
  • Varsta Recomanda: 7-12y, 12+y, 18+

Descriere produs

Face bateriei inteligent

Cooperarea cu BattGO tehnologie, doar cu XT60i conectat și puteți obține o deplină cunoaștere în detaliu a parametrilor pe aluat.Ușor de citit celule tensiune, baterie tirajelor, parametrii de lucru și rapid la setările preferate.

Auto echilibrare celule tensiune

Auto avansate algoritmul de echilibrare, asigurați-vă că fiecare celulă este bine echilibrat.După finalizarea automată în modul de consum redus.

Puternic portabil funcție de încărcare

Conectarea la baterie, BG-8S poate deveni banca de putere pentru dispozitive mobile.Suport Qualcom QC 2.0/3.0, compatibil cu BC1.2 și dispozitive Apple.Maximă de ieșire 12V/2A.

Receptor de semnal de test și analiza de protocol

Standard cu 3 pini, BG-8S taxi detecta BEC tensiunea de ieșire.BG-8S, de asemenea, suport pentru mai multe analiza de protocol, inclusiv PWM, PPM&S. AUTOBUZ și etc. Cu viitoarele upgrade-uri de firmware mai analiza de Protocol vor fi acceptate.

Mai multe conexiuni de măsurare

Suport XT60/XT60i, XH2.54 1-8s echilibru duce, XH2.54 3 pin, JST ETC pentru a măsura tensiunea.Suport LiHv, LiPo, Lilon, Viața, NiMh/Cd baterie și BEC de ieșire măsurători.

Suport USB upgrade, mai multe limbi opțiuni

BG-8S are port Micro USB, conectați-vă cu ușurință la PC pentru a efectua upgrade-uri de firmware.

XT60i Însemnat pentru BattGo

BG-8S folosește XT60i conector care a fost dezvoltat în comun de către ISDT și Adune, suport BattGO tehnologie, și foarte compatibil cu originalul XT60 prize.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating