Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

1Pair Blind Spot Mirror Pentru Masina HD de Sticla Fara rama Reglabil 360 de Grade Unghi Larg Convex Oglinda Retrovizoare de Asistență la Parcare cu Oglinda

5
- 3 Recenzii Ale Clienților

44.54lei 69.61lei

Sku: s176340
Adaugă la lista de Dorințe

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală

Descriere produs

1Pair Blind Spot Mirror Pentru Masina HD de Sticla Fara rama Reglabil 360 de Grade Unghi Larg Convex Oglinda Retrovizoare de Asistență la Parcare cu Oglinda

Numele produsului:

Automobile auxiliare oglindă

Dimensiune Produs:

65*47mm

Produs Stil :

Fan/Mp/Oval

Produs Meterial:

Sticla oglinda+ABS

Caracteristicile Produsului

1. 360 de grade, fără unghi mort:

Aceasta este cea mai recentă versiune imbunatatita de rotație de 360 de grade și leagăn reglabil automobile oglindă auxiliar, care poate fi ajustată prin apăsarea pentru a maximiza viziunea ta.

2. De înaltă definiție de sticlă:

Noastre de înaltă definiție oglindă curbată este fara rama, convex ultra-subțire de înaltă definiție de sticlă, rezistent la apa IP65, rugini, ceață gratuit oglinda retrovizoare.Suprafața oglinzii este de înaltă definiție, rezistent la apa, și rămâne clară în zilele ploioase.

3. Scenariu de utilizare:

Veți folosi în marșarier, schimbării benzii de rulare și alte medii.Utilizarea de auto auxiliare oglinzi va face mai sigur.Se poate să vă verificați condițiile de drum, pentru a evita petele oarbe, și pentru a evita accidentele de circulație.

4. Aplicabile model:

Acesta este un universal auxiliare oglindă, care este aplicabil la orice masina, van, SUV-uri și camioane, și suportă mai mult de 90% din modelele de pe piata.

5. Ușor de instalat: atunci Când se utilizează auto auxiliare oglindă, vă rugăm să curățați auto oglinda retrovizoare, și apoi stick orb oglinda pe suport de montare și instalați-l pe auto oglinda retrovizoare.

6.Sfat: vă rugăm să citiți cu atenție înainte de a cumpăra, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să consultați serviciul clienți

Produs

3 Review pentru acest produs
  • img
    P Eouzan - 2022-12-06
    5

    Minunat bucata, se potriveste perfect, foarte recomandat.

  • img
    Gareth Roberts - 2022-12-27
    5

    Ajuns cu bine ambalate si protejate

  • img
    Vitochka1990 - 2023-01-11
    5

    BUENO

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating