Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

CAST PASĂRE 2021 Python V6 3D Mamba Cușcă de sex Masculin Dispozitiv de Castitate Python-în formă de Dublu-Arc Manșetă Penis Inel Cobra Penis Adult Jucarii Sexuale

4.6
- 5 Recenzii Ale Clienților

85.67lei 114.24lei

Sku: s179727
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : al meu jucării sexuale, sexy ginecolog jucarii, nedefinit pantaloni, femeie jucărie clasic, kolya cușcă, broaștele inele, jucarii ina, denim penis, top bdsm, piatră inel pentru penis
  • Categorie: Jucarii Sexuale

Detalii Produs

  • Culoare: alb/negru
  • Dimensiune Inel: 38mm/43mm/48mm/52mm
  • Material: ABS
  • Sugestiv Sexual: No
  • Nume De Brand: CAST PASĂRE
  • Tip De Element: Penis Inele
  • Dimensiune Cusca: Nub/Nano/Mic/Standard/Maxi
  • Obscene Imagine: No
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: A518

Descriere produs

CAST PASĂRE 2021 Python V6.0 3D Mamba Cușcă de sex Masculin Dispozitiv de Castitate Python-în formă de Dublu-Arc Manșetă Penis Inel Cobra Penis Adult Jucarii Sexuale

Glumesc Zona, Python V6.0 Mamba Cușcă Python-în formă de Inel

STOC GATA!

O Veste Bună!Set alb este la vanzare!

NOI MATERIALE SI NOI AMBARCAȚIUNI

MAI SIGUR ȘI GREU DE A SCĂPA

Mamba Cușcă Python-în formă de Inel

Mână De Lustruit Vopseaua Nu

Făcut pentru tine Concepute pentru uzura pe termen lung

Culoare:Alb/Negru

Cage Material:Nylon Rășină.

Inel Material:ABS.

Cusca Dimensiuni: Ca imaginile prezentate.

Dimensiune inel: 38mm&43mm&48mm&52mm.

Un set include:1*Cușcă;4*Inele,1*Magic Locker.

Greutate netă:100g.

Cumpara una a lua unul gratuit: Aer cod Pin de Blocare a dat gratuit!(Culoare Aleatorii)

O centură de Castitate pentru Fiecare Om

Mamba cage este Made-to-Measure.Acest lucru înseamnă că veți obține cușcă vrei de la o dată.Cinci dimensiuni de cuști poate satisface nevoile de majoritatea oamenilor.

Mamba cușcă acționează ca o coajă, forma echipate și confortabile pe termen lung uzura.În acest fel puteți comanda cu încredere, știind că aceasta va fi ultima cușcă veți avea vreodată nevoie pentru a achiziționa.

Anatomice Mamba-Forma

Unic la Mamba cușcă, Mamba forma ajută la reducerea erectie puterea și durata de către permițându-vena dorsala profundă și superficială vena pentru a face munca lor.Pur și simplu acest lucru înseamnă că, spre deosebire de aproape orice alt dispozitiv, Mamba este din punct de vedere științific proiectat de la sol pentru a fi un mai bun castitate cușcă.

Mamba are spate deci, în fiecare noapte, puteți dormi dimineața lemn, cu încredere.

Ergonomic Manșetă

Acest lucru nu este medie, baza inel.Python-în Formă de Dublu-Arc inel este conceput special pentru dimensiunea cu forma sa unică de a face pe termen lung uzura confortabil.Acesta este cel mai confortabil inelul de pe piață.

Veți dori să poarte acest inel tot timpul, cu încredere.

Despre Livrare: 1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (cu excepția unor țări și apo/fpo) 2.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare. 4.Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5.Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7.Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.Returnare Și Rambursare: 1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Nu există excepții!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2.Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni. 3.Va vom returna integral suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât cumpărător și vânzător a anula tranzacția fromSpatiicomerciale-arad.ro.Sau, puteți alege să aveți un înlocuitor. 4.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.Despre feedback: 1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru afacerea noastră de dezvoltare,astfel încât vă rugăm să lăsați feedback-ul de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă mulțumesc foarte mult. 2.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, fără a ne cere ajutor,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, dacă aveți orice problemă.Feedback-ul este viața noastră,înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ,vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună,vom răspunde la toate mesajele cât mai repede posibil,vă mulțumesc anticipat pentru răbdare.

Sper să vă bucurați-vă de cumpărături!!!

Produs

5 Review pentru acest produs
  • img
    Chaos Zorak - 2022-12-04
    5

    Produsul functioneaza foarte bine, calitatea este buna

  • img
    Princekale03 - 2022-12-10
    5

    Se potrivește destul de bine, foarte confortabil. Numai plângere este diametrul interior este un oval, deci un pic mai îngust decât era de așteptat deci este greu pentru a obține, dar odată ce mi-ar trebui să-l distrugă pentru a obține de pe, fără de deblocare. Ar fi absolut comanda din nou

  • img
    Suzannehafezi - 2022-08-23
    4

    susțin că e cel mai confortabil CB vreodată, dar V2.0 este mult mai confortabil pentru mine. Marginile inelului împinge în pielea de pe scrot și care începe iritant după câteva ore. V2.0 pot purta pentru zile fără iritații.

  • img
    Lenalaskovaya - 2023-01-07
    4

    Biens

  • img
    G Waylon - 2022-09-06
    5

    Livrare foarte rapida, mai puțin de 2 săptămâni. design frumos, de blocare din metal si plastic este o parte din bunuri.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating