Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

IWISS IWC-1424A Instrumente de Sertizare pentru Deutsch Seria DT si Stampilate Format de Contact, Deschideți Butoi de Sertizare Terminale Instrument de Sârmă Crimper

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

115.28lei 153.72lei

Sku: s181860
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : șefii iwiss, iwiss electric de sertizare instrument, unghiile negre de timbru, huohuo clește, caz pentru crimper, acumulator hidraulic de sertizare instrument, sertizare pex, fse cleste sertizare, marcus 16 terminator, iwc roți
  • Categorie: Scule De Mână

Detalii Produs

  • Tip: mini clesti
  • Mâner Stil: Drept
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Cleste Stil: Europene
  • Nume De Brand: IWISS
  • Material: Oțel Carbon
  • Numărul De Model: IWC-1424A
  • Origine: China Continentală
  • Cerere: Sertizare

Descriere produs

IWISS IWC-1424A Instrumente de Sertizare pentru Deutsch Seria DT si Stampilate Format de Contact, Deschideți Butoi de Sertizare Terminale Instrument, AWG14 a Firului AWG24 Crimper

Deschide Butoi Terminal Crimper: IWC-1424A deschide butoi de sertizare instrument este proiectat pentru sertizarea non-izolate, deschide butoi terminale, de asemenea, cunoscut sub numele de OEM terminale.Acesta are cinci stații de sertizare că rola baril deschis terminalul de file de peste sârmă și izolare, sertizare-le la terminal.

Deutsch Ștampilată de Contact de Dimensiune 16 uneltei de Sertizare: IWC-1424A este, de asemenea, conceput pentru sertizare Deutsch ștampilată pini și prize de curent, Dimensiune 16, AWG14 să AWG 18. Serie: DT,HD30,HDP20,RDC,HD10,DRB,DTV.AEC,GREVĂ,Clipită de Îmbinare.

Două etape de Sertizare: Crimps conductor și izolație parte de contacte în diferite cavități.Instrumentul trebuie să fie închis de două ori pentru a finaliza încetarea.

B Profil Crimps: Izolare crimps sunt "B" de tip și sunt produse în două cavități.: 18-14 AWG și 24-20 AWG.Dirijor crimps sunt "B" de tip și sunt produse în trei cavități: 16-14 AWG, 20-18 AWG și 24-22 AWG.

IWC-1424A universal "U" Butoi de Sertizare Instrument este perfect pentru 24 de 14 ecartament sârmă folosit cu AMP, Deutsch, Delphi sau orice alte ștampilată terminal.O necesitate atunci când reparați orice motocicleta.Făcute de înaltă calitate din oțel carbon cu oxid negru finisaj pentru rezistenta la coroziune și durabilitate.

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,ePacket,Spatiicomerciale-arad.ro Standard de Transport maritim ,în funcție de alegerea ta

atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges.

5.Dacă mai ai nevoie rapid de livrare, contactati-ne pentru a utiliza EMS, DHL, TNT, ect și să plătească suplimentar costul de transport de marfă.

6.Pentru clienții ruși, vă rog să vă amintiți să ne ofere numele tău complet, sau coletul nu poate fi livrat în mod corect în urmă, și nu vom suporta pierderea.

Plata:

1) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

2) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

3)Am doar nava a confirmat și adresa destinatarului furnizate de Spatiicomerciale-arad.ro.Înainte de plătit, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. și destinatarul în Spatiicomerciale-arad.ro .

Feedback-ul :

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă există orice probleme.Vom încerca noastre cele mai bune sloving ea.Dacă Sunteți Mulțumit Cu Produsul Nostru, vă Rugăm să Lăsați Full-stele și Feedback Bun Pentru noi.Feedback-ul dvs. ne va Încuraja FACE mai Bine În Continuare.Multumesc!!!

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Ste1n1 Kuhn - 2022-10-31
    5

    În aparență, arată mai bine decât ieftin sertizare, vom încerca să lucreze.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating