Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Masina Zăpadă Racleta Si Perie Extensible Snowbrush Cu Racleta Instrument Multifuncțional Lopată De Zăpadă Gheață De Iarnă De Demontare Pentru Masini

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

48.50lei 69.28lei

Sku: s183760

Detalii Produs

  • Tip De Element: Racletă De Gheață
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Descriere:

Parbriz Racleta cu Perie pentru Zăpadă și Gheață pot fi utilizate pe scară largă pentru masina de parbriz, lunete, geamuri laterale, uși, acoperiș, și este, de înaltă calitate ABS, PVC, metal și materiale, permițându-vă să utilizați în mod durabil și fiabil.

Caietul de sarcini:

Produs: Masina de Zapada Perii si Racleta

Optional Culoare: Portocaliu, albastru

Dimensiune: aproximativ 77*11cm (95*11cm după extindere)

Material: ABS+PVC+Metal

Modele aplicabile: Universal

Funcții:

Îndepărtarea zăpezii Perie: ABS de înaltă rezistență materiale plastice, PVC perie de sârmă este rezistent la temperatură scăzută și nu este ușor de a sparge.

Îndepărtarea zăpezii Cap: Fabricat din ABS de înaltă rezistență materiale plastice turnare, tare si ferm

Lista De Ambalare:

1* Masina de Zapada Racleta si Perie

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și fotografierea unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Suportabil Materiale】: Masina de Zapada Perii si Racleta este fabricat de înaltă rezistență ABS arbore, PVC peri, și EVA bumbac mâner, și este capabil să reziste la temperaturi scăzute de până la -40C.

2.【Multi-scop Utilizează】: Geamul Mașinii Zăpadă Remover are o practică de 2-în-1 de design, permițându-vă să utilizați perie de zăpadă să treceți zapada si gheata racleta pentru a elimina gheață sau îngheț.

3.【Confortabil pentru Prindere】: design Ergonomic cu caneluri pentru a se potrivi degetele și adoptat moale și materiale durabile, Extensibila Parbriz Racleta poate fi utilizat confortabil.

4.【Pe scară largă Aplicabile】: utilizate pe scară Largă pentru masina de parbriz, lunete, geamuri laterale, acoperiș, Parbriz Racleta cu Perie este eficientă pentru a elimina zăpadă, gheață și îngheț.

5.【La îndemână pentru a Stoca】: Masina de Zapada Racleta si Perie Instrument este detasabila, făcându-l ușor pentru tine de a le folosi separat, și este eficient spațiu pentru depozitare convenabilă.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating