Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Cald Translucid Chilot Iarna Pluș Șosete Pantaloni Termice Ciorapi Femeie Pantys Efect De Piele De Dresuri Groase De Catifea Jambiere

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

45.48lei 105.79lei

Sku: s18389

Detalii Produs

  • Nume De Brand: ipretty
  • Sugestiv Sexual: No
  • Model Tip: Solid
  • Material: Bumbac
  • Obscene Imagine: No
  • Origine: China Continentală
  • Grosime: Gros (Iarna)

Descriere produs

Caracteristici:

1. Cu un fals design translucid, poate te fac să arăți elegant în jurul mulțimii.

2. Gros de lână garnitură de cald, iarna colanti de piele-friendly, respirabil, caldă și confortabilă în timpul iernii rece.

3. Costum de cele mai multe femei, astfel încât fiecare femeie poate arăta mai bine.

4. De design de talie mare poate acoperi în mod eficient grasimea de pe abdomen, înfrumuseța talie , strângeți picioarele și aplatiza stomacul.

5. Potrivit pentru potrivire cu rochii, fuste, cizme și tocuri.

Caietul de sarcini:

Nume: Lână jambiere pentru femei

Greutate: 400g

Culoare: negru, gri, maro

Lista De Ambalare:

Lână jambiere pentru femei*1

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Elegant Translucid Dresuri: Când ești în fals translucid dresuri calde de iarna, se pare ca daca sunt doar poartă pur chilot din exterior, dar este foarte confortabil și cald în interior.

2.330 g Lână: Cu o îngroșat captuseala fleece, potrivit pentru -5~10. Perfect pentru toamna și iarna sezoane, să păstreze frumusețea ta în timp ce te ține cald în frig iarna.

3.Proiectare de Talie mare: Ea are o mare de design de talie mare pentru excelent mijloc de modelare și control burtă.Acest femei de iarnă pur colanti fi suficient de întindere, care deține și vă permite să se deplaseze fără restricții.

4.Jambiere elastic: Aceste mare întindere de iarnă termică jambiere au un design suplu se potrivesc și la modă subțire recurs.Acestea sunt flexibile și confortabil de purtat.

5.Merge Bine cu Orice Tinuta: de Mare pentru a purta pe sub pantaloni, pantaloni scurți, fuste, tunici și pulovere lungi.Ele sunt o alegere bună pentru a asocia cu cizme și tocuri în timpul iernii.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating