Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Suflantă De Frunze Sac De Depozitare Cu Fermoar Tip Oxford Pânză De Sac, Sac De Instrument Curat De Înlocuire În Aer Liber De Colectare A Prafului Tocător Grădină

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

36.03lei 61.06lei

Sku: s184962
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : oxford machiaj sac de depozitare, oxford haine sac de depozitare, galben cutie de depozitare oxford, oxford ușa pungi de depozitare, oxford tesatura sac de depozitare, oxford travel borsetă, desene animate oxford mașină sac de depozitare, oxford talie sac de instrument, oxford dulap sac de depozitare, oxford depozitare sac de cosmetice
  • Categorie: Casa De Depozitare & Organizare

Detalii Produs

  • Material: Oxford
  • Caracteristică: Eco-Friendly, Pliere
  • Nume De Brand: KITPIPI
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Saci De Depozitare

Descriere produs

descrie:

1. Rezistenta la coroziune puternică: depozitare vid sac de aspirator de frunze are o bună performanță de temperatură și rezistență bună la coroziune.

2. Suprafață netedă: tesatura din suflanta de vid sac are porozitate mare, suprafață netedă și de înaltă eficienței de colectare a prafului.

3. Ușor de curățat: sacul de La aspirator de frunze poate ocupa o cantitate mare de praf, este convenabil de a opera și de a menține, și este ușor de curățat.

4. Durabil: sacul de La aspirator de frunze este fabricat din material poliester, care are o durată lungă de viață și a scăzut rata daunelor.

5. Dimensiunea reală: grindă transversală secțiune, cea mai lungă de deschidere diametru: aproximativ 11cm/4.33 inch, inaltime: de o parte: aproximativ 60cm/23.62 inch, de cealaltă parte: aproximativ 35cm/13.78 inch, lungime: aproximativ 44cm/17.32 inch, compatibil cu cele mai multe Frunze.

Caietul de sarcini:

Categorie: Outdoor Frunze Sac De Depozitare

Material: Oxford pânză

Funcția: Colecție

lista de ambalare:

Frunzele căzute sac de colectare*1

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.Să aveți o zi frumoasă!

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Strong Poroshin - 2022-07-19
    5

    un produs foarte bun pentru prețul său

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating