Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Pliabil din Silicon Over-the-chiuveta fel de Mâncare de Uscare Rack pentru Haine Shaper

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

39.34lei

Sku: s185181
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : aer shaper, europene shaper, uscător de haine rășină perete, fordable raft pentru vase, nailon costume femei, uscător de haine copil portabil, multe shapers, panty modelatori, rv pliabil raft pentru vase, femei costume de corp
  • Categorie: Femei Intimii

Detalii Produs

  • Obscene Imagine: No
  • Suport Tip: Underwire
  • Shapewear: Costume
  • Tip De Element: Formatorii
  • Sugestiv Sexual: No
  • Nume De Brand: STARQJP
  • Origine: China Continentală
  • Nivelul De Control: Lumina
  • Material: Fibra De Bambus
  • Tesatura Tip: Postav

Descriere produs

Pliabil din Silicon Over-the-chiuveta fel de Mâncare de Uscare Rack Roll-Up scurgătorul de Vase Bețigașele Și Feluri de mâncare de Scurgere Raft din Oțel Inoxidabil Convenabil

Caracteristici:

1.Silicon din Otel zincat Material:NEX Deasupra Chiuvetei fel de Mâncare de Uscare se face cu Silicon de înaltă calitate din oțel vopsit, care este materialul de grad alimentar și va preveni raft pentru vase de la rugina, coroziune, acizi și alcaline daune, și de a asigura durabilitate de lungă durată.Materialul, de asemenea, previne alunecarea din bolnavi și pot proteja, de asemenea, alte elemente.

2.Convenabil:designul modern al NEX Deasupra Chiuvetei fel de Mâncare de Uscare Rack este foarte simplu și ușor de utilizat.Clientul va plasa uscare raft deasupra chiuvetei și locul elementele de care au nevoie să se usuce peste rang.Clienții pot plasa elemente, cum ar fi oale mari, ustensile de bucătărie, fructe, etc. Atunci când stocarea, clienții pot curata doar cu o carpa si rulati uscător de haine la magazin.Este foarte ușor și simplu pentru a efectua.

3.Ușor de Curățat:NEX Deasupra Chiuvetei fel de Mâncare de Uscare Rack nu necesită asamblare și este foarte robust.Acest element este foarte ușor să se spele și curățați cu o cârpă.Pânză care vine cu suportul pentru uscare este excelent material care poate ajuta șterge rack imaculat.

4.All-In-One Versatil Organizator:Deasupra Chiuvetei fel de Mâncare de Uscare Rack este un organizator care poate fi depozitat foarte usor.Clienții trebuie doar să se rostogolească în sus raft și loc în zona de depozitare.Acest element este foarte compact, astfel este capabil pentru a se potrivi în multe dulapuri închise.Acest suport poate organiza diverse elemente, cum ar fi boluri, linguri, cutite, oale, etc. Rola fel de mâncare de uscare rack este elegant, frumos, practic, raft pentru vase nu numai că nu-l usuce la aer spălat boluri, oala, se prajeste tigai, tacamuri, vase, dar, de asemenea, poate fi folosit ca proaspăt tăiate fructe și prep funcționează platforma de deasupra chiuvetei, salva valoroase counter-top spațiu.

Descriere:

Designul modern al NEX Deasupra Chiuvetei fel de Mâncare de Uscare Rack este foarte simplu și ușor de utilizat,și clientul va plasa uscare raft deasupra chiuvetei și locul elementele de care au nevoie să se usuce peste rang.

Caietul de sarcini:

Caracteristici :Depozitare

Model :NX-D001

Numarul Parte :NX-D001

Producător :NEX

Material :oțel inoxidabil 201

Stil :Creativitate

Metoda de instalare:Desktop

Articol Nr. :201+T (Tip B)

dimensiuni: 37cm: 37X30cm

47cm: 47*30cm

Pachetul Inclus:

1*Tacamuri de stocare de scurgere rack

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating