Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Hrana Uscata Dozator Dublu Control Bomboane Dozatoare Clar Cereale Dispenser De Bucatarie Rezervor De Stocare Pentru Dulciuri, Nuci, Cereale Spațiu Salva

5.00
- 0 Recenzii Ale Clienților

95.92lei 122.98lei

Sku: s185706
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : distribuitor produse alimentare dual control distribuitoare de bomboane, organizatorii de stocare, cutie de bomboane, containere de depozitare a alimentelor, de stocare pentru nuci, de depozitare a alimentelor etanș
  • Categorie: Casa De Depozitare & Organizare

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Puncte:

1、Transparent Design: transparent design vizual îl face ușor de a distinge conținutul recipientului și verificați cantitatea de alimente și de stare în orice moment.

2、Material de calitate Alimentară: dublu, uscat distribuitor produse alimentare se face de înaltă calitate, grad alimentar-material ABS, care este sigur și sănătos.Cereale distribuitor este un all-in-un stil clasic, care merge cu orice decor acasă.

3、Aplicarea pe scară Largă: cerealele Noastre containerele pot fi utilizate pentru a stoca alimente uscate, bomboane, fulgi de ovăz, nuci, cafea, fasole, snacks-uri, și mai mult.Hrana uscata dozator este potrivit pentru casa ta, mall, cafenea, bar, etc.

4, Spațiu De Economisire: montat pe perete dispenser cereale este stabilă și nu vârful de peste, menținându-l curat și economie de spațiu.Cereale containerele pot fi eliminate separat pentru umplere și curățare ușoară.

5、Alimente de Protecție: Concepute pentru a menține uscat alimente în condiții de siguranță și curat, Dublu Hrana Uscata Containerul este sigilat bine și poate proteja de bug-uri.Este foarte sănătos.

Descriere:

Hrana Uscata Dozator este proiectat cu 2 de depozitare a alimentelor canistre, care vă pot ajuta să separa diferite alimente de la fiecare alte, convenabil de a aduce fără a se amesteca-le împreună.

Montat pe perete dispenser cereale este stabilă și nu vârful de peste, menținându-l curat și economie de spațiu.

Caietul de sarcini:

Nume: Cereale Distribuitor

Culoare: negru, alb

Material: ABS

Dimensiune: 35*19*16cm / 13.8*7.5*6.3 în

Lista De Ambalare:

1*Cereale Distribuitor

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating