Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Ceai Lumina Cuptor De Ceramică Radiator Ceramic Tealight Lumanarea Titular De Ulei Esențial Arzător De Ceară Se Topesc Arzătoare De Aromoterapie Aroma Difuzor

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

71.88lei 101.25lei

Sku: s185820

Detalii Produs

  • Conservarea Căldură Durata: 10-14 Ore
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Puncte:

1、【Consolidarea Atmosferă Caldă】Mici sfeșnice pentru lumânări, nu va bloca lumina caldă sau căldură, și să vă aducă bucurie la ocazii importante, cum ar fi de Crăciun, ziua de nastere, cumetrii, botezuri, housewarmings, ziua Recunostintei, Halloween, nunti, etc.

2、【Ceramica Avansata】maro ulei de aragaz este fabricat din geamuri de înaltă calitate ceramică, și lampa de masa este proiectat pentru a adăuga farmec artistic la spatiu interior.

3、【Bază Robust】ceramice tealight mai cald adoptă un dublu cu pereți de structura cu o bază solidă, și temperatura exterioară pot ajunge la mai mult de 75 de grade Celsius.

4、【Largă de Aplicații】Folosi acest fermecător lumânare titularului stand pentru evenimente formale, cum ar fi nunti, aniversari, serviciile bisericii, înmormântări sau petreceri de vacanta.

5、【Cadou Perfect】Pentru zile de nastere, Craciun, aniversari, nunta dușuri, Halloween, Ziua Mamei sau orice alta ocazie speciala pentru prietenii sau familia ca un elegant și delicat cadou pentru a arăta aprecierea dvs. pentru prezența lor în viața ta recunoștință.

Descriere:

Ușor de a plasa în și a pus, nu mai faceți griji cu degetul va fi rănit de foc lumânare; Mare deschide gura design se extinde în mod eficient timp de ardere de ulei esențial, și plăcut și curat arome răspândirea de ulei difuzor.

Acest ceai frumos lumina cuptor de ceramică radiator este garantat de a fi o completare perfectă pentru un eveniment formal sau petrecere de vacanță.Este o centrala pentru o casa de masă, biserica, capela, temple sau orice alt loc doriti pentru a adăuga decor elegant prea.

Ceai lumina cuptor de ceramică radiator, nu bloc cu strălucire caldă sau căldură, îți aduc fericire la cele mai importante ocazii, cum ar fi de Crăciun, petrecere de aniversare, copil de dus, incalzirea casei, ziua Recunostintei, Halloween, mireasa și etc.

Caracteristici:

Material: Ceramica

Dimensiune: 16*16*25cm/6.3*6.3*9.8 în

Lista:

1*ceai lumina cuptor de ceramică radiator(fără lumânare)

Vă rugăm să adăugați acest produs la LISTA de dorinte dacă vă place.

Eu sunt un Nou vânzător în Spatiicomerciale-arad.ro, dacă cineva îi place acest produs, va ofer o reducere foarte mare pentru că sper că magazinul este popular.

Despre Feedback-Ul

Noi menținem standarde înalte de excelență 5 STELE și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

Dacă aveți îndoieli, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ.

Astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating