Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Motocicleta Qi Wireless Cu Suport Pentru Telefon Incarcator Oglindă Telefon Mobil De Încărcare Rapidă Titular

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

106.07lei 165.77lei

Sku: s186549

Detalii Produs

  • Compatibil Marca: Universal
  • Tip: Suport Auto
  • incarcator: No
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristici: Nu Caracteristici
  • Are Difuzor: No
  • Numărul De Model: H9EB4NB103761
  • Nume De Brand: OOTDTY

Descriere produs

Caracteristici:

OOTDTY

de brand nou și de înaltă calitate

●Wireless/USB C simultană de încărcare: Aceasta motocicleta nu are nevoie de telefon pentru a comuta la Qi/modul USB pentru a instala încărcătorul.Se poate alimenta telefonul mobil fără fir, și încărcați camera/MP3/MP4, prin intermediul USB-C la fel pentru .Built-in de 15W largă fără fir circuit sprijină încărcare rapidă pentru telefoane Inteligente cu Qi de încărcare; de 20W USB-C, portul de ieșire oferă o încărcare mai rapidă decât viteza tradiționale USB a soclu.

●Introduce motocicleta baterie/USB soclu: motocicleta wireless/USB de încărcare sta nu numai pot obține în mod normal, alimentare de la 12V/24V baterie, dar sprijină, de asemenea, conectarea unui USB extern soclu/mobile de alimentare prin USB C. wireless și USB C lucra simultan atunci când este conectat la baterie; încărcarea wireless smartphone-ul poate fi folosit în mod independent după conectarea la mufa USB.

●Operarea cu o singură mână: O CHEIE pentru a bloca telefonul instantaneu, împinge telescopic module de pe ambele părți să ia imediat la telefon, recent dezvoltat ghidon suport de telefon încărcător face operarea simplă și ușor atunci când de echitatie.

●Ghidon/oglinda retrovizoare 360°rotație: Aceasta motocicleta wireless/USB încărcător adoptă articulația sferică de design, care poate regla unghiul în mod arbitrar pentru a îndeplini cerințele de ecran orizontal/vertical; echipat cu oglinda retrovizoare adaptor, ghidon și oglinda Retrovizoare opțiune de instalare.

●Adaptare Universal și larg compatibilitate: două ocupe de montare furtune de diferite grosimi pot fi instalate universal cu 0.86"-1.26" diametru mânere, picioare retractabil permite 4.0-7.0"

Caietul de sarcini:

Material:Plastic

Culoare: Negru

Dimensiune: Aprox.15x9cm/5.91x3.54inch

Pachetul Include:

1 pcxMobile Titular

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating