Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Halloween Machiaj cu Efecte Speciale, Setul Include 60g Fals Cicatrice Machiaj Ceara Spatula 30g Sânge Coagulat de Mascaradă Partid Cosplay

3
- 2 Recenzii Ale Clienților

40.47lei 53.98lei

Sku: s187487
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : fi tensiunea arterială, ribot machiaj de halloween, ben nye cicatrice ceara kit, sac de sânge artificial, machiaj verde halloween, nedefinit pantaloni, cum de efecte speciale de machiaj, parazitii machiaj perie, Spatula De Silicon, film cu efecte speciale de machiaj
  • Categorie: Frumusețe & Sănătate

Detalii Produs

  • Numărul de Bucăți: COMBO
  • Tip: Vopsea De Corp
  • Origine: China Continentală
  • NET WT: 60g
  • Cantitatea: 1 SET
  • Numărul De Model: Efecte Speciale De Machiaj Set
  • Ingredient: ceara, colorant alimentar, Din Oțel Inoxidabil

Descriere produs

Mai Multe Produse:

Halloween Machiaj cu Efecte Speciale, Setul Include 60g Fals Cicatrice Machiaj Ceara Spatula 30g Sânge Coagulat de Mascaradă Partid Cosplay

Detalii:

SET COMPLET: Vine cu ceara, spatula, sânge coagulat, spirit de mestecat adeziv, ulei și trafalet burete, ușor pentru a forma și de a elimina, mare pentru orice tip de artistic machiaj sau efecte speciale.

CREA EFECTE REALISTE: le puteți folosi pentru a crea zgârieturi, stropi, tăieturi sau răni pentru a realiza ca suprafața adevărat, mare truc pentru a uimi și sperie prietenii.

În condiții de SIGURANȚĂ MATERIAL: Toate acestea sunt realizate din materiale eco-friendly, non-toxic, piele-friendly, non-iritant, poate fi în contact direct cu pielea, în condiții de siguranță pentru a utiliza.

PERFECT INTEGRAT: ceara este nici prea tare, nici prea moale, cu un vâscos și mai slabă consistență.Pot fi integrate în mod clar cu culoarea pielii, face machiajul mai realist.

APLICAȚIE: Perfect pentru petrecerea de Halloween, Ziua Păcălelilor, cosplay, jocuri de rol, case bantuite, cimitir scene, recuzita de film, sau orice machiaj special art.

Caietul de sarcini:

Material: ceara, colorant alimentar, din oțel inoxidabil

Sângele coagulat capacitate: 30g

Ceara capacitate: 60g

Burete dimensiune: 6 x 4 x 2,5 cm/2.36 x 1.57 x 0.98 inch

Spiritul gumă adezivă capacitate: 15ml

Ulei de capacitate: 15ml

Notă:

1. Folosind ceara pielea poate acoperi tatuaje sau cicatrici, dar efectul nu este foarte evident, trebuie să aibă unele aptitudini.Aceasta nu este doar noroi.În cazul în care pielea este prea gros, nu este ușor de curățat și de ceară.Dacă sunt prea groase, nu se poate acoperi tatuaje sau cicatrici.Dacă aveți nevoie pentru a practica mai mult.

2. Funcția de piele este ceara de greu poate fi umplut și se acoperă unele cicatrici neregulate.

3. Datorită măsurare manual, pot exista mici abateri.

4. Acesta poate fi utilizat numai ca machiaj, te rog nu o lua într-o altă utilizare.

Culori disponibile: culoare, culoare inchisa

Te rog, spune-ne culoarea pe care doriți atunci când vă cumpărați-l, altfel o vom trimite la întâmplare

CUM SĂ UTILIZAȚI:

1. Folosește spiritul gumă adezivă pentru a curăța pielea ,și așteptați până când se usucă.

2. Se înmoaie o cantitate mică de ceară cu caldura din mâinile tale, folosiți spatula instrument pentru a mânji ceara piele în piele, amestec margini în piele.

3. Utilizarea cu ceara piele extensia de ulei, atâta timp cât o picătură mică, utilizați un deget pentru a freca un pic de a face ceara piele netedă, ușor de aplicat și bine conectat cu pielea.După mânji ceara piele, puteți folosi faciale fundație pentru a decora pielea daca e diferit de pielea ta.

4. Aplicați make-up/sânge/ce.

5. Utilizați trafalet burete pentru a face diferite realist rana efecte, cum ar fi zgârieturi sau pete.

CUM DE A ELIMINA:

1. Scoateți pielea de ceara de pe suprafata pielii cu o spatulă.

2. Folosește spiritul gumă adezivă, demachiant, produse de curățare pentru masaj, până la unele substante lipicioase sunt spălate.

3. Apoi, normal, de îngrijire a pielii de lucru poate fi făcut în întreținere.

Pachet:

1 x Machiaj Ceara

1 x Spatula

1 x Sângele Coagulat

1 x lipici Adeziv

1 x Ulei

1 x Burete

De plată >>

1. Acceptam Alipay, West Union, TT și toate Cardurile de Credit majore prin secure procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după comandă, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Transport >>

1. Comanda va fi livrat în 4 zile lucrătoare după plata integrală este stabilit.

2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine este aceeași ca adresa de livrare.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu primiți coletul în timp, vă rugăm să Ne Contactați înainte de a deschide disputa , vom verifica problema și să dea o soluție în 24 de ore.

Garanție >>

1. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

2. Produsele defecte trebuie returnate în perioada de garanție, trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Returnare Și Rambursare >>

1. Dacă elementul este defect, cumpărătorul ar trebui să ne contactați înainte de a returna produsul.

2. Dacă cumpărătorul nu ar dori să se întoarcă la articol, vom face rambursarea integrală sau parțială, bazată pe situația detaliată.

Feedback-ul >>

Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături fericit.Va rugam sa Ne Contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem oferi o soluție cât mai curând posibil.

Produs

2 Review pentru acest produs
  • img
    Maryashka 92 - 2022-10-25
    1

    n-am primit acest produs

  • img
    Glennhall444 - 2022-10-12
    5

    Setul este exact ca in descriere, de livrare este foarte lung și cu o întârziere, comandat de Halloween în luna August, acum am luat-o. Nu există plângeri cu privire la calitatea și ambalajul, fiecare sticla + aruncat pachetul este foarte bine ambalate.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating