Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Pierderea in Greutate sporită Slăbire Produse pentru Bărbați și Femei pentru a Arde de Grăsime și a Pierde in Greutate Rapid, Mai Puternic Decât Stimulatoare

5
- 2 Recenzii Ale Clienților

37.12lei 74.24lei

Sku: s187542

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Pierderea In Greutate Creme
  • Tip: Crema De Slăbire

Descriere produs

150 buc este un curs de tratament, care poate reduce greutatea de 5-26 kg, în funcție de constituția individuală

1. Pierderea in greutate: de a Promova metabolismul, pentru a preveni absorbția de grăsimi, zahăr și amidon, și de a ajuta la echilibrarea apetitului.Mod eficient de a preveni acumularea de grăsime.

2. Siguranta: Conține ingrediente pe bază de plante, care în condiții de siguranță poate reduce burtă fat.Reglementa pe deplin și dezgropa meridianelor și organelor, de a promova circulația sângelui, pentru a îmbunătăți splinei și a stomacului funcții, reglementa endocrine, de a promova echilibrul cererii și a ofertei în organism, și elimina complet de grăsime factori în organism.

3. Rezultate rapide: Ajută la cald la stomac, regleaza splinei și a stomacului și reglează creșterea corpului uman; rezultate semnificative pot fi obținute în termen de 3 până la 4 săptămâni înainte de utilizarea de zi cu zi.

4. Merge tot afară: mai Ales pentru cei care nu au timp să-și exercite sau să mănânce.Doar stick-l pe burta ta, un vis dulce, și apoi rupe-l în dimineața următoare.

5. Stimularea grăsime mai bine: Ajuta organismul dumneavoastră a elimina de grăsime în condiții de siguranță și rapid și remodela corpul.

Utilizați înainte de a merge la culcare pe timp de noapte de 6-8 ore.Rupe-l în dimineața și de a folosi-o singură bucată în fiecare zi.

Produs

2 Review pentru acest produs
  • img
    Puerta 86 - 2023-01-10
    5

    Acesta este cel mai bun produs de pierdere în greutate l-am folosit vreodată. Îmi place gustul acestui medicina tradițională Chineză foarte mult. Eu dorm mai bine și să nu-și piardă somnul. Am pierdut 29.5 kg, după patru luni de utilizare

  • img
    Lk2toast - 2022-12-30
    5

    Îmi place acest produs! Nu mă simt balonată după utilizarea acestuia. Mă ajută digestia. Mă simt foarte bine în ansamblu! Cu siguranta voi cumpara din nou! O să-ți place, dacă îl cumperi!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating