Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

4buc de Biciclete din Față Și din Spate Lumina LED-uri de Înaltă Luminozitate Biciclete Stop Noapte Lumină de Siguranță Semnal de Avertizare Biciclete Ciclism Lumina

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

6.99lei 15.49lei

Sku: s187702
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : Flash De Lumină, stop, accesorii pentru biciclete, spate avertizare reflectoare, faruri
  • Categorie: Sport & Divertisment

Detalii Produs

  • Certificare: DEEE
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Puncte:

1、de Înaltă Calitate Material: Bicicleta Lumina este fabricat de înaltă calitate și de înaltă elastic material silicon, care este stabil și durabil, și are o puternică elasticitate.

2、Convenabil și în condiții de Siguranță: Fiecare Lumină Bicicleta cantareste doar 30g, care este de aproximativ greutatea unui ou.Este foarte convenabil de a folosi.

3、Design rezistent la apa: Aceasta Bicicleta Lumina adoptă o rezistent la apa si impermeabil design.Nu se teme de inundații în zilele ploioase.

4、Instalare Simplă: Aceasta Bicicleta de Lumină este ușor de instalat.Ea nu are nevoie de instrumente pentru a instala sau dezasamblați.Aceasta se poate face în 3 secunde.

5、Multi Function: poate fi folosit de la minus 40 de grade la 220 de grade, care este potrivit pentru iluminare în caz de urgență, de joacă în aer liber pe timp de noapte, alpinism de iluminat, iluminat biciclete, etc.

Descriere:

Noastre de Lumini de Biciclete este realizat de înaltă calitate și de înaltă elastic material silicon, care este stabil și durabil.Este foarte ușor și compact, dar are o luminozitate ridicată, care poate face pe șoferi și pietoni observa rapid, care poate asigura siguranța dumneavoastră de echitatie.

Caracteristici:

1. Fabricat din silicon de înaltă calitate, durabil și de lungă durată.

2. Ușor, compact, de înaltă luminozitate.

3. Design rezistent la apa.

4. 3 comutare moduri de iluminare, plin de luminozitate poate fi folosit continuu timp de 35 de ore, intermitent poate fi utilizat în mod continuu pentru 160 de ore, și eficiente de vizibilitate de avertizare este la fel de mare ca 600 de metri sau mai mult.

5. Poate rezista la temperaturi de la minus 40 de grade la 220 de grade.

6. Potrivit pentru iluminare în caz de urgență, de joacă în aer liber pe timp de noapte, alpinism de iluminat, iluminat biciclete, etc.

Caietul de sarcini:

Forma:

Un: Negru coajă de lumină roșie

B: negru coajă albă de lumină

Dimensiune: aproximativ 4*3*2.5 cm/1.57*1.18*0.98 în

Greutate: 30g despre

Material: Silicon

Lista De Ambalare:

4*Biciclete Lumina

Notă:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, pot exista unele aberații cromatice, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, dimensiunile produsului pot varia.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating