Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

16GB Mini înlăturare zgomote Telefon Stilou de Înregistrare USB Profesionale Dictafon Digital Audio Recorder de Voce Cu WAV,MP3 Player

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

131.62lei 170.91lei

Sku: s190161
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : Recorder De Voce Digital, Recorder, recorder de voce de zgomot, dispozitiv de înregistrare, Înregistrator De Sunet
  • Categorie: Portable Audio & Video

Detalii Produs

  • Înregistrare Audio Format: DSS
  • Certificare: Nici unul
  • Nume De Brand: SODIAL
  • Numărul De Model: 16GB Mini înlăturare zgomote de Telefon de Înregistrare Pen
  • Cu Difuzoare: Da
  • Memorie Externă: Da
  • Redare Formate: ALAC
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

16GB Mini înlăturare zgomote Telefon Stilou de Înregistrare USB Profesionale Dictafon Digital Audio Recorder de Voce Cu WAV,MP3 Player

Built-in high-end de înregistrare profesionale de procesare audio program.MP3/WAV date profesionale de înregistrare, o cheie de înregistrare.Capacitate mare de memorie, permițându-vă să înregistrați cu ușurință.

Microfon cu condensator înregistrare stereo, reproduce înregistrarea originală.Inteligente de reducere a zgomotului, care poate în mod eficient filtru de zgomot parte de sursa audio.

Folosind high-definition ecran cu LED-uri de afișare, ușor de operat pe timp de noapte, în mod clar vizibile.Cu funcție de timp, exacte înregistra fișier timpul de generare este convenabil pentru interogare.Suport pentru mai multe formate MP3, WMA, WAV, OGG, APE, FLAC fișier audio de redare.

Funcția de înregistrare este închis automat și salvate sub redus de energie, astfel că dosarul nu mai este pierdut.Drive-free U funcția de disc, USB2.0 interfață universală, de mare viteză de transmisie de date.

Vine cu înregistrarea și auditiv funcție, suporturi de înregistrare și funcția de ascultare.Control vocal inteligent de înregistrare, în mod eficient spațiul de stocare și reducerea gol fișiere inutile.Suport calendarul de înregistrare, înregistrare segment, de reducere a zgomotului și alte funcții.Built-in funcția de parolă pentru a proteja în mod eficient fișierul de securitate.

dimensiunea: 88 x 30 x 12mm

Material: ABS, metal

culoare:negru

Conținutul Pachetului:

1 x stilou de înregistrare

1 x USB cablu de încărcare

1 x căști

1 x engleză manual de utilizare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating