Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Pentru P11 P11 Pro P11 Plus P11 2021 Gri Stylus Standard Oficial Stilou Capacitiv Scris De Mână Stiloul Pentru Lenovo Afaceri Pen

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

239.72lei 352.50lei

Sku: s191081

Detalii Produs

  • Nume De Brand: FARAJIAJ
  • Origine: China Continentală
  • Certificare: Nici unul

Descriere produs

Pentru P11 P11 Pro P11 Plus P11 2021 Gri Stylus Standard Oficial Stilou Capacitiv Scris De Mână Stiloul Pentru Lenovo Afaceri Pen

Introducerea de produse

pentru Lenovo comerciale tableta stylus inteligent este un independent de mână pen accesoriu, utilizatorii canwritenotes, drawandsignatureon tableta Lenovo ecran.Lenovo comerciale tableta stylus inteligent a fost făcută de către anodică alumină, cu suprafață netedă pentru ash2.0 culoare, supportingWGP, AES și MPP protocol.Profesionale tehnice cu solide durableAnti-static vid design,are o excelentă rezistență la căldură, profesionist și de încredere.Se usesunique anod materialuluiși este rezistent la zgârieturi.

Inteligent comenzi Rapide de la Tastatură - mai Simplu și Eficient

Comutator stylus parte este echipat cu multi-funcție-cheie pentru funcționarea convenabil.Umanizat design vă poate ajuta să vă îmbunătățiți eficiența.

Butonul de mai sus: reveniți la pagina de start.

Butoanele de mai jos: atunci Când pen-ul atinge ecranul, o singură atingere poate realiza eraser, comutator de culoare, parțială captură de ecran, ecranul de decupare.

Procesul de măcinare și Corpul mai usor -mai Ușor de Utilizat

Corpul de lumină este ușor de înțeles.După atingerea, acesta nu va lăsa amprente.Simplu și ușor să-l folosească.Prindere va fi confortabil.Sablare proces este la fel de buna ca în hârtie de scris.

Cantareste doar aproximativ 20 de grame

Nivel De Presiune 4096 -Scris Experiență Mai Reală

Mai multe trepte de presiune la nivelul 4096 touch pen-ul vă va permite să realizeze scrisul original, scris de neuitat.Indiferent de scris sau pictura, totul este ușor să se stabilească ceva.Suport WGP, AES și MPP 2.0 protocol.

Sensibil la presiune stylus-ul poate ajusta grosimea fontului

Pluripotente Pen Adaptare Mai Flexibil

Un pluripotente pen: acesta poate fi folosit atât ca un stilou și un mouse.Super tare textura de metal, de înaltă calitate și frumos, potrivit pentru diverse ocazii, de adaptare pentru o varietate de modele.

Caracteristici

Protocol: WGP, AES 2.0, MPP

Presiune: clasa de 4096

Structura: doua butoane de funcții

Alimentare: 1 baterie AAAA

(PS: pentru siguranța transportului, acest produs nu include bateria, astfel încât aveți nevoie pentru a achiziționa această specificație a bateriei și instalați-l în pen.)

Design

Dimensiune: 140 x 9.5 x9.5 mm

Greutate: 20 g

Material: anodicalumina

Culoare: gri

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating