Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Barbati Toamna Iarna Bumbac Inteligent Încălzit Vesta Infraroșu Electrice Incalzite USB Vesta Femei în aer liber, Flexibil Cald Jacheta de Iarna

4.00
- 0 Recenzii Ale Clienților

89.02lei 178.05lei

Sku: s192035
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : antic vesta femei, femei vesta de vest, încălzit de argint sacou, toamna rece jacheta femei cald, nedefinit pantaloni, bărbați elegant veste, femei jacheta kai, hoopet vesta, vesta turmalina încălzire, corpul mai cald vesta încălzire
  • Categorie: Camping & Drumeții

Detalii Produs

  • CN: Guangdong
  • Gen: FEMEI
  • Material: Poliester
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Caracteristici:1. Multe setări de temperatură și 3 zone de încălzire: încălzire din fibra de Carbon elemente de a genera caldura in talie, abdomen si partea superioara a spatelui; un buton pentru 3 încălzire setări.

2. USB de încărcare: ușor de a percepe.Ai mereu nevoie să se conecteze 5V 2A putere mobil (acest produs nu include putere mobil).Puterea de telefonie mobilă trebuie să fie eliminate în timpul spălării.

3. În condiții de siguranță și sănătos: doar 5V departe infraroșu încălzire, mult sub corpul uman siguranță tensiune de 36V.Stabil la căldură și siguranța corpul photovoltage.Potrivit pentru o mai bună încălzire a abdomenului și zona taliei.

4. Suprafață mare de încălzire: încălzire electrică vesta are multe built-in de încălzire, care au o funcție de circulația sângelui și de căldură, care încălzește nu numai stomac, spate, talie si abdomen, dar, de asemenea, promovează circulația sângelui.

5. Gamă largă de aplicații: Acest încălzit vesta este ideal pentru activități în aer schi, pescuit de iarna, ciclism montan, ciclism, camping, zăpadă drumeții, vânătoare, în aer liber, asistență, strada iarnă, Daria birou, etc.

6. În condiții de SIGURANȚĂ ȘI UȘOR: modernizate sistem de incalzire pot asigura că veți obține căldură confortabilă.Mare de fibră de carbon, sârmă de încălzire este în siguranță și izolate.Confortabil și prietenos cu pielea, moale la atingere si caldura mai bine.Acesta vă poate ajuta să obțineți prin toata iarna cu ușurință fără a purta haine de mare în condiții de frig.Structură: (1) Scoate mufa USB.

(2) accesoriu pentru mobil de încărcare de alimentare

(3).Apăsați și țineți apăsat Pacho temperatura de ieșire de control al comutatorului de 3 secunde.

(4).Apăsați lung butonul de control al temperaturii comutator de Pacho durată de 3 secunde, începe de încălzire, și apoi se adapteze la temperatura medie de căldură atunci când aveți nevoie pentru a vă conecta întotdeauna putere mobil.

(5) ajustarea Manuală la cea de-a treia treapta, cald temperatura de 45 de grade Celsius, confortabil de viteze temperatura de 35 grade Celsius, de economisire a energiei de viteze temperatura de 25 de grade Celsius.

(6).Apăsați lung temperatura comutator de comandă pentru 3 secunde și se stinge lumina pentru a opri încălzirea.Cum pentru a curăța de incalzire: se spală la Mașină și se spală de mână.Nu stoarce sau se agită.Vă rugăm să deconectați sursa de alimentare înainte de spălare și asigurați-vă că acesta este uscat înainte de încălzire.Caietul de sarcini: Nume: vesta incalzita

Conexiune: de brand nou

Culoare: Negru, Albastru, Rosu, Camuflaj

Gen: bărbați, femei

Alimentare interfata: USB

Alimentare: 5V/2A alimentare mobil (nu sunt incluse)

Funcție: de a păstra cald, rezistent la apa, frig protecție

Temperatura camerei: (setare Manuală)

Cald: 56℃ (lumină roșie)

Confort: 46℃ (lumină albă)

De economisire a energiei: 39℃ (lumina albastra)

Sezon: Toamna, Iarna

Marime: S/M/L/XL/2XL/3XL/4XL/5XL Pachetul include: 1 x vesta incalzita (nu sunt incluse putere mobil) instrucțiuni de Spălare: 1. Scoate încărcător detașabil.

2. neutru dozatorul de detergent și apoi se spală de mână.

3. Fără frământare sau dure.

4. După naturală a aerului de uscare, acesta poate fi utilizat.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating