Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

1buc Masina decor 3D din Aluminiu Umbrella Emblema Autocolant Pentru KIA, Nissan, Hyundai, BMW, Ford, Suzuki, Subaru Accesorii

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

14.92lei 24.84lei

Sku: s194046
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : kia înainte emblema, femeile groase masina decal, logo-ul gratuit umbrela, oem bmw umbrela, suzuki logo-ul sacou, resident evil umbrelă neagră, lampă solară 2 noaptea, subaru sg emblema, creative auto nissan, subaru luminos emblema
  • Categorie: Accesorii Exterioare

Detalii Produs

  • Tip De Element: Autocolante
  • Tip De Material: Aliaj Metalic
  • Tip De Autocolant: Caroserie
  • Autocolant De Plasament: Întregul Corp
  • Design: Cuvinte
  • Origine: China Continentală
  • model: Vehicul Logo-Ul
  • Categorie: Autocolante
  • Ambalare: Nu Este Ambalat
  • Tip: Aluminiu Autocolant

Descriere produs

Caietul de sarcini:

Stare: 100% nou

Material: aluminiu

Caracteristici:

Manopera amenzii, fără decolorare, 100% rezistent la Apă.

Face masina ta unic și frumos.

Vine cu adeziv pe spate, doar coji de fructe și stick-ul, ușor de Instalare.

Instalare:

Curățați zona de aplicare cu detergent.

În perioada scurtă de timp, inserați codul în mașină.

(După instalare, nu spala masina in 3 zile)

Pachetul include:

1x Masina Emblema Autocolant

Vom accepta returnare și rambursare în cazul în care elementul avea nici o problema

1.Noi oferim servicii în termen de 12 ore,toate de masaj va fi răspuns la prima.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice preocupări și probleme.

2.Imagini de produs sunt 100% într-un fel de fotografiere, pentru a lumina,unghiul, și alte probleme vor fi un pic diferite.

3.Vă rugăm să lăsați de 4 sau 5 stele, feedback-ul,așa că știm că ai primit comanda, de asemenea, sunteți mulțumit cu produsul.Dacă are vreo problemă cu achiziția dvs.,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul sau de deschidere a litigiilor,astfel încât să putem rezolva problema într-un mod pozitiv.După cum vă puteți imagina,bune feedback-ul este vital pentru succesul nostru.

Q: de Ce limba rusă clienții trebuie să completeze informații pașaport?

O: Când ai de a face ordine, pașaportul informații vor fi cerute de obiceiurile locale în Rusia.Suntem siguri că informațiile dvs. nu vor fi spus de la terțe părți, și este sigur de a oferi informații de pe Spatiicomerciale-arad.ro.

Q: Când va fi expediată comanda mea?

O: Total avem nevoie pentru a aranja pachet termen de 1-3 zile, nu mai mult de 5 zile.Dacă aveți nevoie de ea urgent, vă rog să remarci atunci când plasați comanda, sau contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a îndemna pentru tine.

Q:Cum pot urmări coletul meu?

A:puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Î: de Întârziere logistică în Brazilia, Mexic și Chile.

O: Dacă coletul a sosit în țara dumneavoastră, sper să vă pot da un pic mai mult timp, deoarece sistemul poștal, în Brazilia, Mexic și Chile este de obicei lent.Dacă încă nu-l lua în termen de 2 săptămâni, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Q:Cum pot schimba sau returna elementul meu ?

A:puteți anula comanda sau modifica elemente înainte de expediere,după ce coletul este expediat,nu putem accepta anularea sau schimb.dacă doriți să anulați comanda,te rog, un fel de a alege motivul de nu vrei sau alt motiv.Dacă ești nemulțumit de bunuri atunci când l-ați primit, vă rugăm să ne contactați în curând,vom rezolva.

Î: Când voi primi banii?

O: restituire va fi de procedură în termen de 3-15 zile de Spatiicomerciale-arad.ro.Dacă aveți orice probleme cu ea, vă rugăm să contactați cu Alipexpress customer service!Multumesc.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating