Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Creative Noroi Femeie Sarcinii Sculptura Masa Decor Acasă Decorare Accesorii Femei Gravide Statuie

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

35.04lei 77.83lei

Sku: s194997
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : sarcina sculptura masa decor de masă, zeița lunii, statui decor acasă, celtic decor, acasă decorare accesorii, ornament desktop
  • Categorie: Decor Acasă

Detalii Produs

  • Stil: Arta Populara
  • Material: rășină
  • Origine: China Continentală
  • suport: en-gros/dropshipping

Descriere produs

creative Noroi Femeie Sarcinii Sculptura Masa Decor acasă decorare accesorii Femei Gravide Statuie Puncte:1、Texturate și Realist: doamnelor Noastre ornamente reflecta aspectul de femei pe timpul sarcinii, pentru a comemora această frumoasă perioadă.Pielea aspră pare mai texturate, și imaginea artistică este mult mai realist.

2、Frumos și Durabil: statuile Noastre sunt pictate manual și realizate de artiști profesioniști.Acesta este fabricat din material rezistent, care este foarte frumos, și aduce o notă specială pentru dormitorul tau.Nu este ușor de a sparge, etanș la apă, rezistent și are o durată lungă de viață.

3、pe scară Largă de Aplicații: sculpturile Noastre pot fi plasate pe birouri, biblioteci, birouri, terase, punți, față verande, balcoane, curți sau garaje.

4、Cadouri Unice: Nu este nimic mai bun decât acasă personalizat de decorațiuni și cadouri.Face cadouri unice pentru soția ta sau prietenii în timpul sarcinii.Uitam de familie fericită cresc cu amintiri frumoase, de a crea propria colecție exclusivă de decoratiuni.Este un cadou perfect de Crăciun pentru vecini, de la rude, prieteni, etc.

5、de Asigurare a Calității: Am cuprinzătoare garanție și cele mai bune servicii post-vânzare.Dacă găsiți orice probleme, cum ar fi defecte sau piesele deteriorate înainte sau după utilizare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Descriere:

Nostru Femeile Gravide Statuia este fabricat din material de înaltă calitate, care este elegant, durabil și semnificativ.Este potrivit pentru diferite ocazii, și poate fi un cadou unic.

Caietul de sarcini:

Nume: Femeile Gravide Statuie

Dimensiuni:

A: despre 10*8*11.5 cm/3.94*3.15*4.53 inch

B: aproximativ 8*7*12cm/3.15*2.76*4.72 inch

C: 9*6.5*11cm/3.54*2.56*4.33 inch

Greutate:

A: despre 171g

B: despre 173g

C: despre 146g

Dimensiune ambalare: 14*12*16cm/5.51*4.72*6.30 inch

Ambalare greutate: aproximativ 220g

Lista De Ambalare:

Femeile Gravide Statuie*1

Notă:

Vă rugăm să permită o ușoară toleranță în dimensiune din cauza manuală de măsurare, și de iluminat în fotografie poate duce la diferența de culoare decât este în viața reală.

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    NANOU 122 - 2022-09-06
    5

    Frumos, doar ca este in fotografie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating