Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

2 În 1 Acasă Chiuveta Burete Titularul De Scurgere Raft De Depozitare Bucătărie Sârmă Mingea De Cârpă Organizator De Baie Accesorii De Rack De Stocare Durabil

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

7.79lei 14.40lei

Sku: s19792
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : reglabil fel de mâncare de uscare rack, legume coșuri de depozitare, chiuveta din otel inoxidabil caddy, burete titular, Scurgătorul de vase
  • Categorie: Casa De Depozitare & Organizare

Detalii Produs

  • Material: Plastic
  • Origine: China Continentală
  • suport: Dropshipping/En-Gros

Descriere produs

2 În 1 Acasă Chiuveta Burete Titularul De Scurgere Raft De Depozitare Bucătărie Sârmă Mingea De Cârpă Organizator De Baie Accesorii De Rack De Stocare Durabil

Puncte: 1、Ecologic: Fabricat de înaltă calitate, material PP, nostru chiuveta de bucatarie burete suport durabil, în condiții de siguranță, inofensiv, ușor, și ecologice.

2、2-in-1 Casa Chiuveta Cutie de Depozitare: Chiuveta burete titularul face utilizarea rațională a spațiului.Poziția de bare poate fi ajustată în funcție de nevoile, care este foarte convenabil și ușor de utilizat.

3、Design Unic: burete de Bucătărie titularul utilizează un gol complet de design, care pot asigura drenaj rapid și să păstreze burete uscat.Este foarte convenabil.

4. Easy pentru a Instala: Chiuveta coș titularul de perie nu necesită instalare și poate fi plasat oriunde doriți.Este ușor de curățat, și trebuie doar să-l ștergeți.

5、Aplicabile Robinet Dimensiune: Acasă chiuveta organizator este adecvat pentru robinete cu un diametru de 21 mm-30 mm/0.8-1.2, instalat la robinete în bucătărie și baie.

Descriere:

Chiuveta de bucatarie burete suportul este fabricat de înaltă calitate, material PP, deci este durabil, sigur, inofensiv, ușor, și ecologice.Acesta poate fi folosit pentru robinete cu un diametru de 21 mm-30 mm/0.8-1.2.

Caietul de sarcini:

Greutate: aproximativ 100 g

Dimensiune: aproximativ 21*10 cm/8.3*3.9 în

Lista De Ambalare:

1*2 în 1 de uz casnic chiuveta cutie de depozitare

Note:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare cu o abatere de 1-3cm.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating