Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Capota fata Grila Radiator Ornamental Pentru KIA Sportage 3 SL/Sportage R 2011-

4.75
- 4 Recenzii Ale Clienților

361.00lei 515.72lei

Sku: s198692
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : toyota vyzt guri de aer, aiga grila radiatorului, kia sportage covor 2021, kia sportage 3 spoiler aripa, poster sportage, aer grill kia, kia sportage sl ceas, geanta kia sportage, ecrane kia sportage r 2011, fsu accesorii auto
  • Categorie: Părți Exterioare

Detalii Produs

  • Tip De Element: Curse Gratare
  • Tip De Material: ABS
  • Origine: China Continentală
  • Modelul Anului: 2011-2014
  • Nume De Brand: KRZXN

Descriere produs

Stare : 100% de Brand Nou si Nefolosit (de Calitate Verificate înainte de expediere)

Compoziție : 1buc

Material: ABS

Făcut : Made in china

Caietul de sarcini :NU sunt INCLUSE ȘURUB SAU SILICON ADEZIV PENTRU INSTALARE

Instalare : Direct Bolt On, Nici O Modificare Necesară, Ușor De Instalare.

Acest produs este sigur de a îmbunătăți aspectul dvs. Exterior

Nu Există Instrucțiuni De Instalare Inclus.Vă rugăm să rețineți: Cumpărătorul este responsabil pentru plata oricăror locale taxe Vamale.Putem percepe DOAR prețul ȘI costul de transport maritim, excluzând orice taxe suplimentare sau taxe.

Produs

4 Review pentru acest produs
  • img
    Tat Afanasiewa - 2022-09-05
    5

    A venit foarte rapid (în aproximativ 3 săptămâni în loc de declarat 7 săptămâni). Ambalate perfect (cutie de carton, spuma, ambalaj de film)-cu un astfel de pachet, prejudiciul este aproape exclusă. Pe foarte grila-în aparență, nu este distins de original. Calitatea de Chrome și alte lucruri-timpul va arăta. Ca un cadou de pus un set de autocolante din plastic de pe ușă (de protecție de la marginea atunci când deschid ușile, dar nu va reuși cu greu să le lipici). Prețul chiar și cu foarte scump de livrare a fost de mai multe mii de ruble mai mică decât a cumpara un analog în Rusia.

  • img
    Jonispb2000 - 2022-08-08
    4

    Grilaj de norme, nu există o semnificativă glaf pe chrome, dar nu în mod creativ, am pus patru stele din cauza stării de ambalaj, e un sentiment pe care-l am de Acest lucru nu este vina mea, am scrie acest lucru la vânzător să se gândească la schimbarea companiei de transport.

  • img
    Baikal01 - 2022-07-20
    5

    A fost o lungă perioadă de timp. Comunicarea cu vanzatorul a aranjat, a răspuns la toate întrebările. Grătarul este bun, de calitate, cu o insignă. Nu este, spre deosebire de original zăbrele, care a stat înainte de asta, se pare demn. Ambalare este super.

  • img
    Masha Palanicya - 2022-08-24
    5

    Pentru aproximativ o lună am așteptat până în regiunea Chelyabinsk, a adus curierul, era un video cu despachetarea împușcat în caz de defecte, zăbrele venit fara defecte, totul a fost perfect,. Șuruburile trebuie să fie stricat de-le pe scos bara, ca nu sunt fire de acolo, și a tăiat-o din mână cu o șurubelniță. Recomand

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating