Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Noul Renault-COM Bluetooth OBD2 Tomograf Auto Pentru Renault COM Diagnostic Și de Instrument de Programare Puteți Clip

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

228.58lei 285.72lei

Sku: s200338
Adaugă la lista de Dorințe

Detalii Produs

  • Electronice: No
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Articol Greutate: 0.1kg
  • Putere: W
  • Element De Lungime: 10cm
  • Numele Modelului: noi
  • Versiune Software: noi
  • Înălțime Element: 5cm
  • Tensiune: V
  • Lățime Produs: 10cm
  • Tip De Material: Plastic & Metal
  • Versiune Hardware: noi
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: alte

Descriere produs

Pentru Re COM Interfață Bluetooth OBD Pentru Renault Clip pentru Renault COM OBD2 de Diagnosticare Instrument RECOM Înlocui Puteți Clip Aceeași Funcție

pentru Renault Descriere:

Duty-Free Pentru Renault COM Bluetooth este dealer nivel de diagnosticare si programare avansat dispozitiv pentru vehicule Renault.Se poate accesa la diferite unitati electronice de control (Ecu), cum ar fi Motor, cutie de Viteze, ABS, Airbag/SRS.Se pot efectua aceste funcții, inclusiv de afișare de identificare, citi și șterge codul de eroare de memorie, afișare și înregistrare a valorilor măsurate și de a efectua teste de acționare.

Caracteristici: Complet multiplexate într-un singur interfață Bluetooth Automata ECU recunoașterea Automată a vehiculelor de scanare Identificarea ECU : – găsește toate disponibile Ecu în mașina prin apăsarea unui singur buton.Bluetooth – conectivitate wireless pentru laptop-ul Windows sau comprimat cod de eroare (DTC) lectură codul de eroare de compensare, cu capacitatea de a stoca un DTC istoric vehicul pentru totdeauna stop cadru citirea Măsurată vaules / date live Live de înregistrare a datelor, complet dinamic cu grafice de până la 6 fluxuri de date de la un timp, de înregistrare și alte manipulări Diagnostic protocolul de imprimare teste de Acționare , testare componente prin direct ECU acces la Funcții Speciale - efectua traficant de nivel high-end de programare/codare, cum ar fi: programare Cheie Service resetare DPF (Diesel Particulate Filter) regenerarea EGR (Recircularea Gazelor de Evacuare) auto-test de Airbag de programare Injector de programare servodirectie calibrare ECU Masina de înlocuire configurații

Hardware:

Nostru OBD2 pentru Renault COM interfață conține opt piceses de ISO9141 K-Line, o bucată de ISO9141K-Line, can-BUS și analogice circuite de măsurare.

Funcția Bluetooth:

Notă:Acest dispozitiv cu funcție bluetooth,dar dacă calculatorul dvs. nu are adaptor bluetooth ,vă rugăm să cumpere adaptor bluetooth pentru a lucra împreună.

Sistemul De Operare:

pentru Renault COM Bluetooth interfață de diagnosticare este compatibil cu Windows 2000/XP/Vista/7/10

pentru Peugeot Descriere:

PSA-COM este un program de diagnosticare pentru Peugeot/Citroen vehicule.Se poate accesa la diferite unitati electronice de control (Ecu), cum ar fi Motor, cutie de Viteze, ABS, Airbag/SRS, etc. și, de asemenea, poate afișa identificare, citi și șterge codul de eroare de memorie, afișare și înregistrare a valorilor măsurate și de a efectua teste de acționare.

PSACOM Bluetooth este instrumentul de diagnosticare pentru Peugeot/Citroen, dealer nivel de diagnosticare si programare avansat dispozitiv, acesta este capabil să comunice cu Bluetooth.

Multi-Limba:

Arabă, Croată, Cehă, Daneză, Olandeză, Engleză (Statele Unite), Finlandeză, Franceză (Standard), Germană, Greacă, Ebraică, Maghiară, Italiană, Poloneză, Portugheză (Braziliană), Română, Rusă, Sârbă (Chirilică), Spaniolă, Turcă

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating