Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Birou De Clopote, 8 Note Diatonic Metal Clopote De Mână, Curcubeu Muzica Clopote Muzicale De Predare Învățare Instrument De Percuție

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

155.19lei 238.73lei

Sku: s201150
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : mâna clopote, birou clopote 8 note diatonic metal mână curcubeu
  • Categorie: Camping & Drumeții

Detalii Produs

  • Tip: Altele
  • Material: plastic + metal
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Birou de Clopote, 8 Note Diatonic Metal Clopote de Mână, Curcubeu Muzica Clopote Muzicale de Predare Învățare Instrument de Percuție Descriere: [8 Note]. - Include 8 ton (C, D, E, F, G, a, B, C) cu coduri pentru nota corespunzătoare și la scară poziție, oferind îndrumare atunci când joci.

[Cadou creativ]-- Un perfect instrument muzical de percuție pentru a inspira dragostea și talentul pentru muzică, de a dezvolta sentimentul de muzică.Perfect ca ziua de nastere, cadou de vacanță pentru elevi sau incepatori.Acesta este un instrument excelent de învățământ pentru studiouri de muzică, și centre de învățare.

[Dezvoltare vizuale si Auditive de Formare]-- Cu luminoase de culoare pe fiecare clopot, care este util pentru a stimula dezvoltarea vizuala.Clar și cu voce tare tonul poate antrena capacitatea de auz.

[Oferi Activitate Interactivă]-- Acest instrument muzical poate oferi o mare distracție procesul de familie pentru a crea muzică frumoasă, muzica destul de predare și învățare bucurie, ajutând îmbunătăți interacțiunile acasă sau la școală.

[Ușor Pentru a Juca] - Doar apăsați pe partea de sus pat de clopote instrument de percuție, acest muzicale birou clopotele vor juca note diferite, ceea ce îl face ușor pentru a reda melodii și practică.

Material:Plastic + Metal

Culoare:așa Cum se arată

Conținutul Pachetului:

8 x Birou Clopote

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating