Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Încălzit Ghidon Mufe față-Verso Încălzire Impermeabil ATV Mănuși de Echitatie un Deget Windproof 3 Temperatura Reglabila Handguards

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

91.10lei 130.11lei

Sku: s201652

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Caracteristici:

ATV parte mufe de a folosi modernizate față-verso încălzire mânere, iar temperatura poate ajunge la 38℃~58℃.

Încălzit ghidon mufe sunt realizate din piele PU, așa că este foarte impermeabil, rezistent la apa, windproof, și durabil.

Iarna ghidon mufe au un robust drawcord de design de la deschidere, și sistemul integrat de mănuși poate fi instalat fără orice instrumente.

Caietul de sarcini:

Nume: Detasabil electric de încălzire se ocupe de

Material: PU, Pluș, Bumbac

Linia de lungime: 1,7 metri

Temperatura: 38℃~58℃

Lista de ambalare:

1 pereche* de motocicleta mânere

1*cablu de Alimentare

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【10 Secunde Încălzire Rapidă】Ea are un built-in de înaltă temperatură cip de control, 10 secunde de încălzire rapidă, plug and play.ATV parte mufe de a folosi modernizate față-verso încălzire mânere.Sa zonă de încălzire este mai mare și mai cald, iar temperatura poate ajunge la 38 de~58.

2.【Temperatura Reglabila】 Funcția ghidon Motocicleta mănuși sunt reglabile în trei setări de temperatură, verde temperatură scăzută este de 38, albastru temperatura medie este de 40, și roșu de înaltă temperatură este de 50.

3.【Material rezistent 】piele PU, care este folosit pentru a face încălzit ghidon mufe, este extrem de rezistent, impermeabil si windproof.În plus, ea are un frumos, gros, garnitură de pluș, care menține temperatura.

4.【Ușor și Rapid de instalat】Te vei simti liber chiar și atunci când utilizați frâna de mână, iarna ghidon mufe au un robust drawcord de design de la deschidere, și integrat mănuși pot fi instalate sau dezinstalate fără orice instrumente.

5.【Domeniul de aplicare】Simplă și inovatoare de blocare drawcord care în condiții de siguranță sigilii manusa la mâner.Motocicleta ghidon mufe are o gama larga de reglare, iar cablul de alimentare este de 1,7 metri lungime, care este potrivit pentru cele mai multe scutere, Atv-uri sau snowmobile

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating