Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Extensibil Scărpinat pe Spate cu 3Pcs Detasabila Zgarieturi Capul Gheara de Urs Scărpinat pe Spate pentru Agresiv/Moderată Zgarieturi

1
- 1 Recenzii Ale Clienților

30.93lei 44.82lei

Sku: s202883

Detalii Produs

  • Culoare: Negru
  • Certificare: CE
  • Funcția 3: Telescopic Masaj
  • Funcția 2: cap scratcger
  • Funcția 4: scărpinat pe spate oameni extensibila
  • Funcția 1: scărpinat pe spate
  • Material: Material Compozit
  • Dimensiune: Medium
  • Nume De Brand: Arsimiss
  • Modul De Utilizare: Manual
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Despre acest produs:

3-în-1 de Design: 3 detasabila înapoi bataie de cap (Unic conceput dual-side zgarieturi spike, gheare, rake-ul) vă permite să înlocuiți la dorința dumneavoastră sau de a folosi cu familiile voastre pentru diferite zgarieturi experiență pe Spate, Gat, Cap, Barbă, și Corpul.

Extenable și Compact: acest maner se extinde până la 32" timp făcându-l mai ușor să se adapteze pentru a lovi dreptul de pete, și se retrage la 8" scurt pentru o depozitare ușoară.

Prelungit Ocupe și de Calitate Premium: 6 secțiuni lungi din oțel inoxidabil mâner special concepute permite să ajungă la fiecare centimetru din spate și din cauciuc moale la mânerul de jos vă permite să obțineți un bun și confortabil de prindere.

Cadou Pentru Orice Ocazie: cadoul Perfect pentru mama, tata, prieteni, cadou, cadou de familie, cadou pentru animale de companie, cadouri de Craciun sau alte gifting ocazie.

Caracteristici:

Cap 1-Zgarieturi Spike: Acest cap este realizat dintr-un plastic gros așa că nu ar trebui să rupe cu ușurință.O parte a scurt piroane pentru un aspect mai fina zgarietura ad celălalt are timp piroane ascuțite pentru a obține atât de intens la fața locului.Puteți utiliza chiar și acest lucru pe scalp și lăsați-l să alunece prin părul tău ca o perie.

Cap 2-Greblă: nu Există un strat pe rake-ul dinți, astfel încât acestea nu pot răni pielea ta.Mai larg plate dințate scărpinat pe spate se extinde și acoperă mai mult mancarime.

Cap 3-Gheare: Drăguț forma.Gheara este subliniat astfel încât să puteți într-adevăr zero, destul de ascutite la zero orice mancarime, dar nu te tai.

Mai mult: Acest maner se extinde până la 32" timp făcându-l mai ușor să se adapteze pentru a lovi dreptul de pete, și se retrage la 8" scurt pentru o depozitare ușoară.

Ajunge la Orice Loc Doriți să Zero: Conceput pentru a satisface nevoile diferite, mai ales pentru persoanele cu probleme de piele, sarcina, artrita și mobilitate limitată

Scuti de Orice Și Tot Mănâncă: Acest scărpinat pe spate este special conceput pentru a ajunge la fiecare centimetru din spate.În plus, aceasta poate ajuta, de familiile voastre chiar animale de companie scuti de mâncărime pe spate, gat, cap, barbă, și corpul.

Pachetul Include:

1x Telescopic Pol

1x Dual Sided ABS Zgarieturi Piroane

1x Gheara de Metal

1x Metal Rake

1x Sac de Depozitare

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Muy Bruto - 2022-12-24
    1

    Pune defalcate din cauza resturi parte nu a fost in pachet.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating