Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

145pcs Lână Simțit Montat Polizare Buffing Wheel OD 9.5/13/25mm cap de măcinare Pentru Dremel Instrument Rotativ 1/8" Shank

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

44.54lei 87.32lei

Sku: s208708
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : dremel tapiterie, lână lustruire plastic tampoane, temperat tampoane de lustruire, pluș tampon de lustruire, 225mm tampon de lustruire, accesorii dremel madera, dremel accesorii insurubare, plastic buffing wheel, nedefinit pantaloni, ds5, lampă de semnal
  • Categorie: De Mână Și Scule Electrice Accesorii

Detalii Produs

  • Utilizare: Comerciale Fabricarea
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: Jokapy
  • Certificare: CE
  • Numărul De Model: tampon de lustruire

Descriere produs

Descriere detaliată:

Caietul de sarcini:

Nume produs: Lustruire Wheel

Mâner material: lână, metal

Culoare:bej

Dimensiune: 25 mm, 13 mm, 9.5 mm

Biela: 1/8 inch (3.17 mm)

Aplicare: slefuirea de bijuterii, sticlă, metal, ceramică, sculptură în lemn, nucleare, sculptură, sculptură jad, dinte sculptură și alte materiale

Cantitate: 135pcs lustruire wheel + 10buc bielei

Evidențiați descriere:

【Premium Material】polizare buffing wheel este făcut din lână de înaltă calitate și, care a fost mult timp rezistenta la frecare si lustruire excelente capacitate.Biela este fabricat din metal de înaltă calitate pentru a asigura durată lungă de viață.

【Durabil & Reutilizabile】Aceste polizare buffing roți sunt rafinate, cu tenacitate ridicată și capacitatea de lustruire excelente.Ei pot lucra cu buffing compus și sunt frumos pentru a obține în locuri strâmte și suprafețe neregulate.Ele pot fi, de asemenea, utilizate în mod repetat, după curățare.

【Diferite Forme Și Mărimi】Există 3 diferite forme și dimensiuni , inclusiv 9.5 mm, 13 mm, 25mm.Suficient pentru tine de a aplica în viața de zi cu zi și să îndeplinească diferite de înlocuire are nevoie.

【Ridicat de Compatibilitate】polizare buffing wheel cu 1/8 inch tija bielei este compatibil cu cele mai multe pneumatice și electrice rotative, polizoare, și este ușor să se schimbe.Lustruire pad-ul este folosit pentru a curăța găuri și lacunele și poloneză, care poate restabili stins elemente pentru un nou stat.

【Aplicarea pe scară largă】Aceste Polizare buffing roți sunt potrivite pentru pneumatice, electrice rotative, masini de slefuire.Ele sunt perfecte pentru lustruire, slefuire, sculptură, cum ar fi bijuterii, pietre pretioase, sticla, ceasuri, cristal, masina, motocicleta, bicicleta, rampe de alimentare sau de declanșare locuri de muncă etc.

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

2. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Lista De Piese:

55* 25mm Simțit Lustruire Wheel

55* 13mm Simțit Lustruire Wheel

25* Formă De Glonț Simțit Lustruire Wheel

10* 1/8 Inch Bielei

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating