Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

300X Trei Core Cabluri Compatibile Degetul mare a Clapetei de accelerație carcasă din Aluminiu rezistent la apa Conector cu Degetul Butonul de Accelerație pentru Stanga Dreapta Handl

5
- 3 Recenzii Ale Clienților

32.63lei 67.96lei

Sku: s210305
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : impala corpul clapetei de accelerație, scuter electric de comandă a clapetei, picanto corpul clapetei de accelerație, tiida corpul clapetei de accelerație, scuter sym clapetei de accelerație, cupru corpul clapetei de accelerație, biciclete electrice clapetei de accelerație, oem corpul clapetei de accelerație, vanagon corpul clapetei de accelerație, dual scuter electric clapetei de accelerație
  • Categorie: Sport & Divertisment

Detalii Produs

  • Tip: A clapetei de accelerație
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

300X Trei Core Cabluri Compatibile Degetul mare a Clapetei de accelerație carcasă din Aluminiu rezistent la apa Conector cu Degetul Butonul de Accelerație pentru Stânga Mâner Dreapta

Descriere:

Ceea ce acest produs va poate oferi este că va fi flexibil pentru a instala și de a controla în mod liber atunci când viteza de echitatie biciclete electrice.

De precizie a vitezelor și de înaltă precizie-l face mai atractiv pentru oameni.Bicicleta a clapetei de accelerație este usor si are un design integrat, ceea ce îl face ușor de a controla.

De înaltă calitate-carcasă din aluminiu este rezistent și durabil, și plastic ușor degetul a clapetei de accelerație, o cotitură în unghi, care poate fi deschis până la 70 de grade.

Lungimea degetului degetul mare este de 6,9 cm, latime 2 cm, înălțimea este de 5,5 cm.

Este aplicabilitate largă pentru cele mai multe biciclete de pe piață pot fi utilizate.Trei core de cabluri are o buna compatibilitate, durabile și de lungă durată.

Nume Produs: Degetul Mare A Clapetei De Accelerație

Material: Plastic,Aluminiu

Poziția de montare: Dreapta sau Stânga Mâner

Potrivit Tensiune: 12V, 24V, 36V, 48V, 52V, 72V

Caracteristici: Trei De Bază De Cabluri, Compatibil, Instala Cu Ușurință

Detalii Dimensiuni:

Lungime: 6.9 cm/2.72" (Aprox.)

Latime: 2cm/cu 0,79" (Aprox.)

Inaltime: 5.5 cm/2.17" (Aprox.)

Note:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Pachetul Include:

1 x Deget de Accelerație

Produs

3 Review pentru acest produs
  • img
    Chanty2g2 - 2022-08-10
    5

    Pe Ultron nu se potrivesc destul de la full gaz înnodate din clapetei de eroare, astfel încât, în general, butonul este bun, a făcut bine confortabil, mai bine decât un declanșator și un buton.

  • img
    Romramona11 - 2022-10-12
    5

    Ordinul Primit, totul merge bine! Am comandat prin kashbek serviciu Pic. ly/3zk8euq Inainte de a comanda, click pe link-ul, inregistreaza-te și de a salva bani acum!

  • img
    Galkina Genya - 2022-09-18
    5

    Ordinul Primit, totul merge bine! Am comandat prin kashbek serviciu Pic. ly/3zk8euq Inainte de a comanda, click pe link-ul, inregistreaza-te și de a salva bani acum!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating