Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

25ml Plante Naturale Negre de Păr Șampon Vopsea de Păr Gri-Alb de Păr Întunecare Culoarea Neagră a Părului Vopsea Pentru a Acoperi Părul Alb Gri

5.00
- 0 Recenzii Ale Clienților

5.53lei 9.02lei

Sku: s211086
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : SAMPON, părul gri, părul negru sampon, sampon si balsam transport gratuit
  • Categorie: Frumusețe & Sănătate

Detalii Produs

  • Numărul De Model: negru sampon
  • Tip De Element: SAMPON
  • Ingredient: negru sampon
  • Origine: China Continentală
  • Cantitatea: 1 buc
  • Gen: Unisex
  • NET WT: 25ml
  • tipul de par: Normal
  • Numărul de Bucăți: O Unitate

Descriere produs

Caracteristică:

Vă rugăm să rețineți: alte accesorii nu sunt incluse.

100% noi calitate

Aplicabile tip de piele: toate tipurile de piele

Caietul de sarcini: 25ml

Caracteristici:

De a restabili culoarea naturala a parului: Folositi-l ca o zi obișnuită de sapun sampon, iar parul gri, se va transforma într-o tânără și vie de culoare inchisa din nou.

De a promova cresterea parului si a preveni caderea parului: Prin promovarea circulatia sangelui de la nivelul scalpului, stimularea creșterii foliculilor de par, și de stabilire a radacinile firelor de par de pe scalp în termen de 2 săptămâni, în timp ce hidratarea si repararea parului deteriorat, prevenind eficient caderea parului.

Anti-mătreață și de a îmbunătăți scalp mâncărime: hidrateaza si repara parul deteriorat, deoarece conține prețioase plante, cum ar fi trompele uterine flora, care poate reactiva păr celule de pigment.Ghimbirul are un naturale anti-inflamatorii și proprietăți antiseptice pentru a menține scalpul sănătos.

Rapid și eficient: ingredientul principal Polygonum multiflorum poate reactiva melanocite în foliculii de par, de a promova circulația sanguină la nivelul scalpului, stimulează creșterea părului, și de a îmbunătăți cresterea parului in doar 5 minute pentru o durată de până la 6 săptămâni.

Multifunctional utilizare: potrivit pentru ambele bărbați și femei.Potrivit pentru toate tipurile de păr și lungimi.De asemenea, potrivit pentru barba.

Comentariu:

1. Manual de măsurare toleranță este de 2-5g.Vă rugăm să nu te superi înlocuitorul tău.

2. Din cauza diferențelor între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.vă mulțumesc foarte mult!

3. SKU culoare este produs de culoare

Pachetul Inclus:

1 *Negru sampon

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating