Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Wireless Creion pentru ipad Stylus Pen cu Respingerea,Înclina Sensibil la Presiune, Buton de Control,și de Afișare Putere

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

50.16lei 67.77lei

Sku: s211938

Detalii Produs

  • Aplicație Ecran: Ecran Capacitiv
  • Certificare: CE
  • Cerere Marci: Pentru Apple
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Wireless Creion pentru ipad Stylus Pen cu Respingerea,Înclina Sensibil la Presiune, Buton de Control,și de Afișare Putere

OOTDTY

Caracteristici: de brand nou și de înaltă calitate

Modele compatibile:Acest stilou stylus compatibil cu 2018-2022 & Pro.

Funcționare și Timp de Așteptare:Nu este Nevoie sau orice Aplicații.Dublu atinge pe partea de sus pentru a porni sau opri creion stylus.Built-in 130mAh, baterie oferă până la 9 ore de utilizare activ și 365 de zile de așteptare , de numai 1,2-ore incarcare de la USB C cablu.Acesta va porni automat în Modul "Sleep" dupa inactiv timp de 30 de minute pentru a economisi energie.

Stylus Pen Cu Respingere:Vă puteți odihni confortabil pe ecran atunci când scris sau de desen de actualizat active creion cu respingerea.Nu este nevoie să poarte mănuși.Această tehnologie provids cu o mai lină,naturaller scris/desen experiență.

Magnetic Atașa :Această baterie reîncărcabilă stilou stylus-ul poate fi atașat la partea de magnetic puternic, dar nu are suport magnetic de încărcare.Mai portabil, ușor de a organiza,Nu mai rulare și a pierdut.

Precizie perfectă:Acest Stilou Stylus pentru ipad are un ultra-fin de 1,5 mm tip care permite lovituri precise și mai ușor de a scrie cu caractere mici.Fara zgarieturi pe ecran, fara lag, fara sare.Nu este ușor de a sparge!

Specificatii: Material: Aliaj De Aluminiu

Culoare:Alb

Creion Dimensiune Diametru: 9mm

Creion, Peniță Dimensiune:1.5 mm

Creion Lungime: aprox. 16.5 cm/6.5"

Greutate:15g

Portul de încărcare:USB C

Capacitate baterie:130ma/h

Pachetul Include: 1 buc x Stylus Pen

notă: vă Rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating