Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Calitate normală din Aluminiu Ghidon 22mm pentru dirt pit bike 7/8" inch ghidon motocross off-road cu motocicleta

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

196.56lei 245.68lei

Sku: s212282
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : Ghidon 22mm piele, bicicleta ghidon allu, mono groapă de biciclete, ghidon 1 trepte, oem groapă de biciclete, takon groapă de biciclete, bicicleta ghidon strada, Ghidon 22mm roz, perno groapă de biciclete, bicicleta ghidon clar
  • Categorie: Rame Si Accesorii

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Dacă aveți nevoie de alte modele de produse, vă rugăm să contactați personalul de serviciu pentru clienți!

Dacă ai nevoie rapid de livrare, vă rugăm să nu alegeți un ieftin economice, modul de transport, vă rugăm să înțelegeți!

Cu privire la achiziționarea:

1. Toate produsele sunt împușcați în natură cu diferite ecran.Cumparatorii cu mai ridicate cerinte de culoare nu au voie să cumpere.

2. Inainte de a comanda, vă rugăm să confirmați dacă bunurile sunt potrivite pentru nevoile dumneavoastra.Dacă nu înțelegi, ne puteti contacta.

3. Taxele de Import și taxele nu sunt incluse în prețul materiilor prime.Acest lucru înseamnă că, dacă doriți pentru a obține aceste elemente, compania de transport maritim va percepe aceste taxe.În cazul în care cumpărătorul nu primește pachetul de a refuza să plătească aceste taxe, nu vom returna.

Despre livrare:

1. Globale de transport( Unele țări și apo / FPO exclus)

2. După verificarea plății, comanda este procesată în timp.

3. Am expediat doar la comanda confirmată adresa.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.

4. Imaginea afișată nu este un proiect real, este numai pentru referință.

5. Serviciul timpul de transport este oferit de către transportator, cu excepția week-end și de sărbători.Ori de transport poate varia, în special în timpul sărbătorilor.

6. Dacă nu ați primit bunurile în termen de 30 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări bunurile și răspunde la tine cât mai curând posibil.Scopul nostru este de a satisface clienții!

7. Datorită statutul de inventar și diferențele de timp, vom alege pentru a navei la primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Despre returnare și schimb:

1. Dacă aveți nevoie pentru a returna bunurile, vă rugăm să ne contactați prin e-mail în termen de 30 de zile.

2. Elementele returnate trebuie să fie în starea inițială, și apoi trimis înapoi la adresa pe care v-am spus.

3. Prețul de achiziție va fi rambursat, dar în cazul în care cumpărătorul în mod eronat cumpără produsul, de transport de marfă nu va fi rambursat, și cumpărătorul trebuie să suporte marfă de schimb.

4. Cumpărătorul poate cere o rambursare completă, inclusiv transport contra cost sau gratuit produs schimbarea.Dacă produsul postat de noi este greșit, pachetul lipsit de către compania de transport este de proastă calitate sau produsul este deteriorat în procesul de transport (produs clar și pachetul imaginile sunt necesare).

Despre garanție:

1. 12 luni garanția limitată a producătorului pentru produsele defecte (cu excepția deteriorat și / sau utilizate în mod abuziv elemente de la primire).Accesoriile au o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate în perioada de garanție (dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.Noi nu reparați sau înlocuiți articole de garanție.

Sunteți de acord să respectați toate politicile enumerate mai sus atunci când comanda prin intermediul express!

Despre feedback-ul:

Dacă ne lăsați un feedback pozitiv, ne-ar aprecia complet de 5 stele vânzător de evaluare.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un 5-stele de evaluare, pentru că ne străduim pentru feedback-ul pozitiv și 5 stele evaluare.Dacă nu sunteți mulțumit cu experiența dumneavoastră de cumpărături, vă rugăm să ne contactați înainte de a vă decide să părăsească feedback neutru sau negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine!

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating