Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Neutru Fotografie elemente de Recuzită pentru Copilul Nou-născut 2-în-1 de Mână de Croșetat Pălărie de Asistenta Fusta Moale Confortabil Fotografie Costum de Fotografiere N1HB

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

22.86lei 45.72lei

Sku: s2124
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : copilul nou-născut sedinta foto haine, Accesorii, văl de plastic, recuzită fotografie, elemente de recuzită
  • Categorie: Mama Și Copii

Detalii Produs

  • Intervalul De Vârstă: Maternitate, 0-6m, 7-12m, 13-24m
  • Model Tip: Solid
  • Numele Departamentului: Copilul
  • Origine: China Continentală
  • Material: Lână
  • Numărul De Model: N1HB7HH1002921
  • CN: Guangdong
  • Gen: Unisex

Descriere produs

Neutru Fotografie elemente de Recuzită pentru Copilul Nou-născut 2-în-1 de Mână de Croșetat Pălărie de Asistenta Fusta Moale Confortabil Fotografie Costum de Fotografiere N1HB

OOTDTY

Caracteristici: Copilul Nou-născut Recuzită Fotografie: copilul Nostru nou-născut recuzită fotografie haine, minunat costum de asistenta, contine 2 bucati/pachet, incluse pălărie, fusta, potrivit pentru nou-nascuti sau de mai sus se aplică.

Ușor de Curățat: Acest copil recuzită fotografie tinuta este usor de curatat, pentru un design unic și joasă hipoalergenic cu lână și mână-tricotate tehnologie, elemente de recuzită trebuie să fie curățate prin spălare de mână pentru a evita deteriorarea sau peste-stretch, aer uscat pentru mult timp-ultima performanta.

Multi-Scop Costum Copil Costum: în Ciuda de fotografiere elemente de recuzită, super moale si elastic tesatura material de costum, de asemenea, aplicabile pentru utilizare de zi cu zi sau orice ocazii speciale, baby shower, petrecerea de ziua, și de Crăciun, etc. Ei bine cosplay băiatul tău copil sau fată pentru a lua fotografii fabuloase, de a salva comoara moment și cota de creștere a copilului dumneavoastră cu prietenii și familia.

Prietenoase cu pielea si Perfecta Dimensiune: tinuta recuzită asistenta costume copii costum din tesatura moale de tricotat, fire de lână, asistenta pălărie pălărie și costum cu fusta material elastic, care este potrivit pentru o gama variata de circumferinta capului, prietenos cu nou-nascutul, pielea și ușor să te îmbraci, se potrivesc pentru o gamă largă de greutate a nou-născuților.

Calificarea Prietenoase cu Pielea Material: Realizate din calificat bumbac, material moale, ușor vărsat sau se estompeze, pilling rezistență, anti-static, cu performanțe bune și de a îmbunătăți experiența poartă.

Specificatii: Dimensiuni Produs: Ca imaginile prezentate

Material: Fire De Lână

Greutate neta: cca. 90 g/0.19 kg

Culoare: Ca imagini arată

Pachetul Contine: Palarie, Fusta

Pachetul Include: 1 Set Costum De Asistenta Copilul Recuzită Fotografie

notă: vă Rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating