Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Wireless Otoscop Ceara Ureche Instrument de Ștergere, HD Ureche Endoscop 0.15 Inch Ceara Ureche Instrument de curățare pentru iPhone, iPad și Android Telefoane Inteligente

5.00
- 0 Recenzii Ale Clienților

188.53lei 285.68lei

Sku: s214177
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : NTS500, shotkam camera arma, teslong borescope, șarpe camera, camera endoscop
  • Categorie: Instrumente

Detalii Produs

  • Certificare: CE
  • Nume De Brand: Teslong
  • Numărul De Model: SA39A
  • Captarea Imaginii Rezoluție: 1280*720
  • Origine: China Continentală
  • Este Dispozitiv Inteligent: Da

Descriere produs

+++ Caracteristici+++

O MARE VIZUALĂ CERUMEN REMOVER TOOL - Diferite de la tradițional la ureche ponturi care impinge ceara adânc în ureche, ScopeAround ceara ureche endoscop ajuta să se uite la ureche canal în timp ce dezgropa cerumen cu precizie la tine.eficient și în condiții de siguranță.

VEZI și Curățare - HD aparat de fotografiat cu LED-uri de lumină ajuta uite urechea în detaliu în mod clar și localiza ceara ureche.cu urechea noastră culegătorii puteți avea un sigur și ușor vizuale ceara ureche elimina .Acum puteți arunca tampoane de bumbac și de a scăpa de eliminarea orb.

UȘOR DE UTILIZAT ȘI CURAT - Conectați-vă urechea noastră de fotografiat și wax remover pentru telefonul tău inteligent cu wifi și deschideți aplicația, apoi faceți ceara ureche de curățare, atât de ușor de utilizat.IP67 rezistent la apa lentilă aparat de fotografiat, puteți șterge lentilele camerei si ureche alege bine cu apă și săpun înainte și după utilizare.Și apoi se sterilizează cu alcool.

În condiții de SIGURANȚĂ ȘI de ÎNCREDERE - Echipat cu opt sfaturi interschimbabile, care sunt realizate din silicon flexibil, durabil si softe pentru ureche bună igienă.aceste elegant instrumente de curățare ureche asigura confortabil atunci când curățați ceara ureche.

COMPATIBIL cu MAJORITATEA SMART PHONE-Funcționează cu cele mai multe smartphone-uri și tablete de build-in WIFI tehnologie, inclusiv Google, Iphone, Huawei, Moto, LG, iPad Pro 2018. Supoort a lua foto și de înregistrare a imaginii, Acest instrument vă permite să știu ce se întâmplă în interiorul urechea ta și de a fi capabil de a trimite poze cu programare, aduce pace a mintii.

+++Pachet De Listă+++

1 x WiFi Otoscop

1 x Urechea Linguri Set(8)

1 x urechea protector(3pcs)

1 x tampon cu alcool(4buc)

1 x cablu de încărcare

1 x Manual de Utilizare

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating