Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Etanșare Rezistent Portabile Mini Etanșare Cu Magnet Drăguț Și Portabil Rapid De Etanșare Pentru Acasa, Accesorii Pentru Bucătărie

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

1.70lei 4.06lei

Sku: s214891
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : sealer, alimente de etanșare din plastic, sigila pungi de plastic, Sac De Etanșare, plastic de etanșare mașină
  • Categorie: Casa De Depozitare & Organizare

Detalii Produs

  • Nume De Brand: waasoscon
  • Tip: Geanta Clipuri
  • Numărul De Model: mini geanta de etanșare
  • Origine: China Continentală
  • Material: Plastic

Descriere produs

Sealer Portabile Mini Etanșare Cu Magnet Baterii Și Portabil Rapid De Etanșare Pentru Acasă Gustare De Stocare

Puncte: 1、[ mod Eficient de Etanșare ] Mini Mașină de Etanșare previne praf în aer de la intrarea pentru a păstra alimentele curate și uscate, puse în saci pentru a sigila, nu a deșeurilor, bun ajutor acasă.

2、[ Magnetice Jos ] Portabil Sac de Resealer este adăugat cu bază magnetică, care poate fi ușor atașat la frigidere sau orice staționare suprafețele metalice să păstrați-l la îndemână în bucătărie, dulap, sau oriunde aveți nevoie de ea.

3、[ Ușor de Utilizat ] faceți Clic pentru a incalziti timp de aproximativ 5 secunde înainte de a utiliza Sigiliu de Căldură Sac de Etanșare, apoi pur și simplu glisați-l de-a lungul marginii de orice sac etanș pentru etanșare.

4、[ Durabilitate Mare ] Pungă de chipsuri de Etanșare este conceput într-un ușor și portabil dimensiune, realizate din materiale de încredere, durabil și nu este ușor de a sparge, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

5、[ Utilizat pe scară Largă ] Mini Geanta Sealer este un accesoriu practic pentru acasă sau activități în aer liber.Compact și portabil de design vă permite să-l purta oriunde ai nevoie.

Descrieri:

Acest Mini Sigiliu de Căldură Sac de Etanșare este un instrument de mare pentru bucatarie, camping, călătorie, și mai mult.cu această căldură de etanșare, puteți re-utiliza geanta originala, păstrați alimente și gustări proaspete, mai mult și de a reduce risipa de alimente.

Caracteristici:

1. Simplu și convenabil de a folosi și magazin, ideal pentru utilizarea acasă.

2. Magnetic Jos: Căldură de Etanșare cu Cutter este proiectat cu o bază magnetică pentru a fi usor de fixat pe frigidere sau orice fixate pe suprafețele metalice.

3. Ușor de Utilizat: vă Rugăm să apăsați 5 secunde pentru a deschide capacul să se incalzeste produs înainte de utilizare.

4. Ușor și compact.ușor de transportat.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Dimensiune: aproximativ 10x4x3.5cm/ 3.93x1.57x1.37în

Alimentare: 2 baterii AA( nu sunt incluse)

Lista De Ambalare:1*Mini Sac De Etanșare

Notificare:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți-1-2cm diferență în dimensiune.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating