Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

F1/2 M15*1 Nylon Împletit Flexibil Furtun de Apa Pentru Bucatarie 60cm Scoate Robinetul Furtunului de Filare Tub Negru Gri Sanitare

4.33
- 3 Recenzii Ale Clienților

45.67lei 57.10lei

Sku: s215717
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : măsline furtun, viața furtun de gradina, flexibil artist, brichete sanitare, mi conducta de apă, panglica furtun de silicon, nedefinit pantaloni, rustic negru robinet de bucătărie, vhuveiro robinet de bucătărie, rochie sanitare
  • Categorie: Îmbunătățire Acasă

Detalii Produs

  • Material: nailon, TPV, Alama, SS304
  • Origine: China Continentală
  • Certificare: Nici unul
  • Numărul De Model: Robinet De Bucătărie Furtun
  • Tip: Instalatii Sanitare Furtunuri

Descriere produs

Robinet De Bucatarie Din Nylon Flexibil Scoate Tubul Negru/Gri Caracteristici:

*Cel mai bun pentru Robinet de Bucătărie.

*Culoare: Gri/Negru

*Material:Nailon,TPV,Alama,SS304

*Lungime: 23.62 Inch sau de 0,6 Metri.

*Cerere interval de temperatură:-20~120 ° c

*Furtun: Verde mediu-friendly și de înaltă calitate TPV tub interior este adoptat, acesta are elasticitate bună și rezistență la compresiune.Tubul exterior este premium Filament de Nailon,foarte flexibil.

*CAIETUL de IMPORTANT: Un Capăt :G1/2 " filet interior (Aproximativ 0,75 inch sau 19mm )se conectează la robinet , se potrivește cele mai multe capete de pulverizare care trebuie G1/2 male thread ( fir de dimensiune aproximativ 20 mm sau 0,8 inci).

Alte Thread Size este M15 x 1, Acest lucru nu este universal.Vă rugăm să verificați conectorul dimensiunea înainte de cumpărare!Nu Sunt Universale!

Pachetul Inclus:

60cm Nailon Panglica Furtun

De remarcat:

Pentru a asigurați-vă că nu există nici nisip sau obiecte mici se grăbească în cap de duș, vă rugăm să clătiți cu apă curată prin furtun înainte de a instala.

Shippment

1. Element sunt expediate în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit.

2. Dacă nu puteți obține elementele în timp, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.

3. Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal.Uneori au o mica intarziere din cauza week-end sau de vacanță.Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore, vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-ne cu alte mail.

Retur Și Garanție

Retur:

Dacă elementul DOA(Dead de Sosire), Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile, vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi

Garanție:

Toate element Vine cu Bază 2 Luni Vânzătorii de Garanție, în cazul în care elementul defect în 3 Luni, Vom oferi înlocuire fără Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.

Dacă elementul Defect dupa 2 Luni, Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi, va vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.Cumpărătorii s-ar Putea Nevoie pentru a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.

Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Produs

3 Review pentru acest produs
  • img
    Millwrkjacob - 2022-12-23
    5

    Produsul a ajuns foarte repede, de bună calitate, la fel ca în imagini, vânzătorul 100% recomandat...

  • img
    Raja Patkar - 2023-01-09
    5

    Foarte bun produs de calitate și de livrare foarte rapida de cel puțin 20 de zile în avans, foarte recomandat de vânzător

  • img
    Kalek210 - 2022-12-03
    3

    Fragil, materialul nu este de calitate, se va rupe în curând

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating