Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

3 în 1 RL-TM005 Auto Metru Voltmetru, Termometru Ceas de Temperatura Tensiune Metru Senzor rezistent la apa Ip65 LCD cu lumina de fundal verde

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

128.79lei 183.95lei

Sku: s2159
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : termometru digital partener, elektric barca de pescuit, vivier barca de pescuit, termometru pescuit subacvatic, rambleu barca de pescuit, termometru waterprof pescuit, termometru rc 18, termometru pajero 2 masina, catedrala coca barca de pescuit, respirabil barca de pescuit
  • Categorie: Instrumente

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Caracteristică:

【Trei-in-one Design】Trei-in-unu de proiectare se adoptă: termometru de detectare (-20℃-300℃/-4℉~572℉), detectarea tensiune (DC 8-60V) și funcția de ceas (24 de ore)

【Supraîncălzire Și Suprapresiune Memento】atunci Când temperatura depășește valoarea setată, supraîncălzire amintește.Atunci când temperatura este prea mare, simbol de avertizare va clipi pentru a reaminti utilizatorului să monitorizeze temperatura pentru a preveni deteriorarea obiectului.În plus, ea are, de asemenea, de înaltă/joasă tensiune memento-uri.

【LCD+Iluminat Verde+IP65】Cu un ecran LCD mare și verde de fundal, puteți citi fără bariere, zi și noapte.La nivel rezistent la apa este IP65, așa că nu se tem de ploaie atunci când te duci afară.

【Built-In Baterie + Alimentare Externă】Cu un built-in baterie și o sursă de alimentare externă, are o durată de viață mai lungă.Printre ei, built-in baterie (210mAh, CR2032) poate fi înlocuit.

【Setările de utilizator】Cu o dimensiune totală de 70*37*17.2 mm/2.76*1.46*0.68 inch, 3 in 1 metru auto poate fi schimbat în mod arbitrar unitatea de temperatură (°C/°F), set supra-tensiune și tensiune sub-date, etc.

Caietul de sarcini:

Model: RL-TM005

Shell material: ABS

Panoul de afișaj material: acril transparent

Nivel rezistent la apa: IP65

Culoare: negru

Baterie internă: 210mAh, CR2032 (de inlocuit)

Sursă externă de alimentare: DC 8-60V

De măsurare a temperaturii: -20~300°C/-4°F~572°F

Gama de măsurare de tensiune:

Unitatea de temperatură: °C/°F

Ecran: LCD+lumina de fundal verde

Tensiune precizie: +/-10.5%

Inducție tip cablu: UL2464, 26AWG/2C

Rata de Refresh: 8S (atunci când a construit-în baterie), 1S (când sursă de alimentare externă)

Precizie temperatura: 0.1 C ± 1%C

Linie inducție: 1m/39.37 inch

Dimensiune ecran: 41*17mm/1.61*0.67 inch

Dimensiuni de gabarit: 70*37*17.2 mm/2.76*1.46*0.68 inch

Aplicație:pentru ATV, UTV, motociclete, PWC, Alin., Lumină scăzută lămpi, motoare, pompe, generatoare, masini de tuns iarba, model barci, motociclete, scutere, curatatorii si drujbe

Pachetul Inclus:

1buc*Digital Iluminare Metru

Un Set De Accesorii(Ca în imagine)

SHIPPMENT

1.Toate produsele vor fi ambalate într-un mod profesionist

2.Va vom trimite colete în 7 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.

3.Nu suntem responsabili de taxe de import, cumpărătorul este responsabil pentru asta.Orice litigiu cauzat de acesta este nerezonabil.

4.În Turcia Vânzător,în Conformitate cu cele mai recente legea turcă, Toate e-mail internaționale (articole), intrarea în Turcia va fi supus la un tarif de 20% pe baza valorii de interne .

În scopul de a asigura în timp util mail autorizație, expeditorul trebuie să plătească tarifele generate de produs. (Înainte de a cumpăra,puteți consulta-ne despre tarifele)

GARANȚIE

1.Un an de garanție pentru toate produsele noastre și totul va fi testat bine strict înainte de expediere.

2.Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți produsele, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.

FEEDBACK-ul

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru și survice,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv & revizuire de 5 stele;

2.Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul nostru sau orice altă problemă,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul și vom rezolva problema imediat.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating