Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Universal Alarma Auto cu pornire automată Sistem de Control de la Distanță APP de Aprindere a Motorului Kit Împinge Un Buton Start Stop Sistem de Accesorii Auto

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

267.73lei 557.80lei

Sku: s217166
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : mercedes pornire de la distanță, masina, scuta mașină de intrare fără cheie, alarma auto cu telecomanda remote start stop sistem, pke de pornire a motorului sistem de oprire
  • Categorie: Automobile, Piese De Schimb & Accesorii

Detalii Produs

  • Feature1: auto start stop sistem
  • Nume De Brand: KirBin
  • Origine: China Continentală
  • facilitate4: masina universala de alarmă autostart
  • Feature2: sistem de intrare fără cheie
  • Feature3: Control De La Distanță De Aprindere A Motorului
  • Caracteristici Speciale: Telefon Mobil Masina De Control

Descriere produs

Q&A despre produs:

1. Ce tipuri de masini poate fi instalat în acest produs?

Acest sistem este universal și poate fi folosit pe aproape orice masina de 12V, Dar conditia este ca masina in sine nu are buton sau buton de pornire a motorului, Și este ușor de instalat, folosind manualul produsului este de ajuns.

2. Dacă am instala inseamna masina mea este nesigur și oricine poate conduce?

Acest sistem este foarte sigur, ea are un complet sistem anti-furt, ține de blocare de la distanță atunci când începe, și auto opriți motorul atunci când violare de domiciliu, nu numai că, ea are, de asemenea, anti-deturnarea funcției.

3. Cât de departe este de a pornirii de la distanță?

Telecomanda control distanta este de aproximativ 60 de metri, APLICAȚIA este controlat prin Bluetooth, distanta este de aproximativ 20 de metri (telefoane mobile diferite au diferite de putere Bluetooth, unele pot fi de 50 de metri, unele pot fi de 5 metri).

Modelul PKES-433

Caracteristici:

1. blocare/deblocare/pornire de la distanță cu ajutorul telecomenzii sau APLICAȚIE.

2. RFID de identificare (în Cazul în care cheia este din gama de Inducție, motorul nu poate fi pornit).

3. Apăsați un buton de pornire / oprire motor.

4. Unitate de spate deschis cutia de cheie (Necesită masina in sine de a avea o controlabile circuit).

5. De sunet și lumină alarmă sau silențios anti-furt.

6. PKE sistemului de acces fără cheie confort funcția de intrare, debloca automat masina 10.5-3 metri de masina, automat de blocare a ușii de 3-5 metri distanță de mașină.

7. PKE de intrare fără cheie poate fi închis temporar.

8. Warm up timp de 3 secunde de la pornire (pentru masini diesel).

9. Automat de blocare a ușii de pas cu pas pe pedala de frână după pornire, și de a debloca automat atunci când flacăra este oprit

10. Inteligent anti-deturnare (dacă nu există nici o cheie după ce motorul este pornit, motorul va fi oprit automat după 2 minute pentru a preveni deturnarea).

11. Inteligent anti-deturnarea poate fi închis temporar.

12. Resetare de urgență.

13. Anti-furt de alarmă funcția (Ilegale de deschidere a ușii sau a lovit frânele pentru a alarma).

14. Utilizarea de înaltă calitate relee de ieșire semnale de control, sistemul este mai stabil și de încredere.

Lista De Ambalare:

2* Inteligent de la distanță chei

1* Aprindere și modulul de alarmă

2* Montați cablajul

1* Start-stop buton

2* PKE Inducție Antena

1 * manualul Produsului

Acest model se pot alege diferite de control de la distanță, puteți să-l cumpere, făcând clic pe imagine link-ul de mai jos, *diferite de control de la distanță este doar diferite în aparență și aceeași funcție

Q&A despre instalare:

1. Există vreo diferență între PE1 și PE2? cum de a alege?

PE1 și PE2 sunt la fel.Dacă originale masina are 2 PE, conectați PE1 și PE2 respectiv, indiferent de ordine.Dacă există doar o singură PRIVIRE în original masina, conectați PE1 sau PE2.

2. Albastru ACC, ce are curentul la pornire spun?Cum sa-l conectez?

Albastru ACC, acesta va automat alimentarea atunci când motorul de pornire.Cele mai multe dintre masina proprie ACC va, de asemenea, power off, atunci când motorul de pornire.Dacă mașina dvs. nu are poziția ACC, există doar 1 sau 2 "PE".Dacă este așa, nu avem nevoie să se conecteze albastru ACC; dacă mașina dvs. nu are poziția ACC, dar are un "PE" pornirea motorului se va opri, dacă este așa, putem încorpora albastru ACC în PE1 și apoi a se conecta la masina.

3. Nu pot porni motorul de la distanta?

În stare blocată, apăsați "Lock" sau "găsiți" de 3 ori într-un rând pentru a porni motorul de la distanta.Asigurați-vă că funcționează corect, dacă nu există nici un feedback, gri frâna de mână fir, acesta trebuie să fie conectat în mod corect, acesta poate fi pedepsit.Poate că mașina în sine are nevoie pentru a lovi frânele pentru a porni motorul, aveți nevoie pentru a conecta un extra firul galben fir de module, și apoi acest fir este conectat cu o diodă (ghid unic), și apoi conectat la frana cablu de semnal de masina;

4. Cum de a utiliza aplicația?

În primul rând, scanați codul pentru a descărca APLICAȚIA, (alege Android sau Apple), apoi porniți Bluetooth a telefonului mobil, faceți clic pe APLICAȚIA "cheie de învățare", și apoi apăsați "lock" și "deblocare" de control de la distanță, în același timp, este ușor pentru a finaliza.

Dacă doriți să puneți butonul de pornire / oprire într-o altă locație, vă rugăm să faceți clic pe link-ul de mai jos pentru a achiziționa pumn butonul set

Probleme Au Nevoie De Atenție (1)

Daca masina ta are un anti-furt chip, și la chip bobina de inductie de la comutatorul de aprindere nu poate fi eliminat, poate fi nevoie de o suplimentare de cutie mica pentru a ghida chip de semnal.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating