Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Non-Colac gonflabil Copil Talie Inel de Înot Piscină Plajă Accesorii Ненадувной буй для плавания Mambobaby Baby Float de Înot Antrenor

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

170.68lei 310.28lei

Sku: s218391

Detalii Produs

  • Nume De Brand: Mambobaby
  • Origine: China Continentală
  • Varsta Potrivita: 8 luni-3 ani
  • Aplicabile Oameni: Copil

Descriere produs

Mambobaby de Înot pentru Copii Plutește-am inspirat de la colac de salvare a navei.Gonflabile înot inel este o jucărie de apă, este ușor pentru a rupe și de scurgere, care poate cu ușurință să provoace accidente, cum ar fi înec.Acest non-gonflabile înot inel rezolva cu succes aceste probleme.Nu există nici o scurgere de aer sau de rupere, fără a inflației.Nu va fi nici un risc de înec cauzate de scurgeri de aer.

【2 tipuri de acoperire țesături】

1.【PU de acoperire tesatura】copilul plutește fără mirosuri de substanțe chimice.De înaltă calitate tesatura de costume de baie și TPU folie de film care pare a fi din piele, dar atinge de piele.Rapid uscat și bacteriile sunt greu de rasa pe această spumă de înot pentru copii float.

2.【3D acoperire tesatura】Moale, respirabil si elastic material textil, similar cu un costum de baie.Materialul este piele-friendly și, de asemenea, ușor să se spele și uscat.

️ Realizate cu înaltă calitate, de mediu prietenos PearlFoam.Aceasta este o primă latex material care este rezistent la umiditate, foarte respirabil, ușor, cu un nivel superior de flotabilitate.Acesta are un elastic impermeabil piele.BPA Gratuit.Acest lucru este moale și cald în apă.

️【Suport Bras / Spate】 cataramă de siguranță înot, pluti cu material moale.Acesta nu este doar păstrat în condiții de siguranță pentru copilul tau, dar lasa copilul spate sau bras, cu diferite catarama metodă.

️【Design】 "keel" de design la partea de jos îmbunătățește flotabilitate sprijin.Atunci când copilul este folosind-o, este mult mai stabil și plasate rollover.Concavă design de brațul crește spațiu de mișcare a brațului.

️Potrivit pentru copii de la 8-36 luni ,8-20kg.Bust 50-53cm

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating