Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

5 Perechi De Mic Diavol 009 Gene False Novice Poate Folosi Machiaj Natural De Zi Cu Zi Machiaj De Lungă Extensia Genelor Machiaj Pentru Petrecere

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

8.36lei 16.67lei

Sku: s219072

Detalii Produs

  • Gene False Material: PENE
  • Gene False Fel: Extensie A Genelor
  • Gene False Tip: Gene Individuale
  • Banda Genelor False: Plastic Bandă Neagră
  • Gene False Lungime: 17mm
  • Origine: China Continentală
  • Numărul de Bucăți: COMBO

Descriere produs

Puncte:

1、【Speciale de Design】subliniat tip de Japonezi Gene False Manual creează un vizuale efect de mărire, mărire ochii mai eficient, și adăugarea de mai mult farmec pentru ochi.

2、【Ușor să se Aplice】Nostru sclipici genele din bumbac biciul de curele care se potrivesc fără probleme peste pleoapele și genele.Naturale Gene False a vă oferi o experiență confortabilă poartă.

3、【Perfect Efect Decorativ】Perfect 8D efect, DIY de Extensie a Genelor sunt unice și nu ostentative, face ochii sa para mai mare, mai luminos și mai atractiv, te fac să arăți natural superb și frumos.

4、【DIY Machiaj Arata】Noastre Gene False, Ochi de Pisica Uită-te pot asigura că toată lumea poate DIY diferite stiluri de machiaj în funcție de forma ochilor lor.Și sclipici genele pot fi adaptate la o varietate de stiluri de machiaj.

5、【Aplicabile pe scară Largă】puteți purta aceste Natural Pufos Amplificat de Lovituri de bici, de Ziua Independenței, Halloween, Crăciun, ziua Recunostintei, Anul Nou, Masquerade, Masquerade, Cosplay, și bucurați-vă de majorete de vacanță, de asemenea, o mare pentru petreceri, întâlniri, și nopți.

Descriere:

el gene false perfectă efect de ochi-prinderea.Noastre Gene False Manual oferă un vizual unic efect de mărire pentru a face iasă în evidență din mulțime.Nostru sclipici genele din bumbac biciul de curele care se potrivesc fără probleme peste pleoapele și genele.Naturale Gene False a vă oferi o experiență confortabilă poartă.

Caietul de sarcini:

Nume: Gene False

Material: fibre artificiale

Producție: manual

Cantitate: 5 perechi

Lista De Ambalare:

5 perechi x Gene False

Notă:

Vă rugăm să permită o ușoară toleranță în dimensiune din cauza manuală de măsurare, și de iluminat în fotografie poate duce la o diferența de culoare decât în viața reală.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating