Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

SX-535 INCANDESCENTE 8V-LAMPA KIT RECEPTOR STEREO DIAL METRU BEC Lumini/Pioneer

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

51.38lei

Sku: s219567
Adaugă la lista de Dorințe

Detalii Produs

  • Pachet: Da
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: SX-535
  • Tip De Element: Boxe Active Componente

Descriere produs

* PIONEER SX-535 MODEL de LAMPA KIT CUPRINS: (7) cu INCANDESCENȚĂ 8v FITILUL LĂMPILOR + (1) 8V Indicator Stereo DIAL INCANDESCENTE 4MM Sârmă Lampa+(1)8v-3mm sârmă pentru dial pointer = (9) TOTAL Lămpi cu INCANDESCENȚĂ !!

* CUMPARA 2 SAU MAI MULTE ȘI A OBȚINE O REDUCERE DE 10%!!

* TOATE lămpile sunt TESTATE INDIVIDUAL inainte este ambalat și expediat la tine.

* Aceste 8V-led lămpi de siguranță se va potrivi un Marantz,Fisher,Kenwood,Pioneer,Sansui,Yamaha,Sony si multe alte epocă receptoare care ia T-2 lămpi stil variind de 7-8 volti.

* (1) -Stereo Lămpi Indicatoare: 8V - 4MM (SUB-MINI) (INCANDESCENT)

* VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI UNITATEA PENTRU A ASIGURA BUNA FIXARE ÎNAINTE DE A COMANDA LAMPA KIT !! ( Vă rugăm să consultați Fotografii le-am furnizat pentru tine ) * cel MAI important pentru mine este să-mi dau Clienților cel MAI bun PRET, CALITATE, & SERVICII PERSONALIZATE !!

* Va GARANTAM calitatea produselor noastre & cu bucurie va emite o înlocuire sau de rambursare în termen de 60 de zile de la cumpărare, dacă nu pe deplin multumit !! * Salut comenzi personalizate!!Contactați-mă pentru orice cereri SPECIALE

* Orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să contactați-mă ÎNAINTE de a face orice achiziție!!TOATE ELEMENTELE VOR FI LIVRATE ÎN 2-3 ZILE LUCRĂTOARE !!

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating