Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

12-40cm Iarbă Artificială arta Topiata Bile Agățat Mingea Pentru Petrecerea de Nunta Diy Hotel Casa Curte Gradina Decor

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

19.03lei 24.42lei

Sku: s220106
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : emblema de cusut dragon ball, copilul tricou speculative, accesorii moss ball, seturi de crăciun arta topiata, 25mm jucărie cu bile de sticlă, flori coroana copilul verdeață, dragon ball halate de baie, iarbă artificială moss 2, alfbra iarbă artificială, moss decorative, covor
  • Categorie: Decoratiuni Artificiale

Detalii Produs

  • Plasarea: Agățat
  • Stilul De Plante: Iarba
  • Origine: China Continentală
  • Numărul de Pc-uri: 4buc
  • Stil: Flori
  • Material: Plastic
  • suport: Dropshipping

Descriere produs

Simulare De Plante Arta Topiata Mingea Grean Frunze Mingea Acasă Fereastră Decor Acoperiș

Caracteristici:

1. UV Si Rezistent la Apa: arta Topiata Bile poate fi folosit atât în interior cât și în aer liber pentru a îmbunătăți aspectul de orice spațiu.Fabrica noastră Bile are protectie UV si nu se decoloreaza din cauza utilizarea în aer liber.Se poate menține în continuare culori vii, chiar și în medii dure.

2. Ușor să aibă Grijă: Acest Bilele sunt toate plante artificiale, astfel încât acestea nu necesită nici apă, apă, sol, îngrășăminte, nu au nevoie să fie împodobite, sunt ușor de întreținut, și nu sunt afectate de vreme.Să te simți natura oricând și de a salva timp și apă!

3. Material: fabricat din plastic de înaltă calitate, prin tehnologii moderne ,fiecare tulpina este făcut de super-puternic de înaltă densitate material plastic pentru durabilitate și protecție UV.Arata la fel ca cele reale, dar mai de lungă durată decât ea, perfect atât pentru decor interior si exterior.

4. Ușor de instalat: Această Minge este foarte ușor pentru a instala,trebuie doar să fixați catarame și conectori de bile.

5. Durabil: Moale la atingeri.Dacă Artificiale Bile sunt stoarse, doar pune-l în aer pentru a recupera forma sa.Mingea poate fi comprimat în timpul transportului, puteți pune-l în aer pentru a recupera forma sa.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Tip: Simulare Planta Arta Topiata Mingea

Material: Polietilenă, plastic

Dimensiuni: ca spectacol cinematografic

Culoare: ca imagine arată Pachetului :

1 x Simulare Planta arta Topiata Mingea

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating