Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Pliabil Masina Suport de Telefon Pliabil Rotativ Magnetic Puternic Telefon Suport de Montare pentru IPhone Samsung telefon Mobil Xiaomi Accesorii

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

9.78lei 13.93lei

Sku: s224156

Detalii Produs

  • Caracteristici: Magnetic
  • Nume De Brand: alloet
  • Are Difuzor: No
  • Numărul De Model: suport de telefon
  • incarcator: No
  • Compatibil Marca: Universal
  • Tip: Suport Magnetic
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Pliabil Masina Suport de Telefon 720 Rotativ Aliaj de Zinc Suportul Magnetic Interior Auto pentru iPhone 14 Pro pentru Xiaomi, Huawei, Samsung, LG

Caracteristică:

1. Nici o deformare atunci când sunt expuse la temperaturi ridicate: Făcut de rezistent la temperaturi ridicate și de înaltă calitate aliaj de zinc material, nici o deformare, nu degumare, și durabil.Aplicabile interval de temperatură de - 30 ° C până la 100 ° C. aliaj de Zinc are o bună ductilitate și rezistență la uzură, care poate evita fractura, atunci când se încadrează, și pot să sprijine ferm telefonul mobil.În același timp, suportul poate fi pliat, delicat și compact, și chiar dacă pliat de mai multe ori, acesta va dura la fel de nou.

2. Puternic de aspirare: 8 super-absorbant de metal chips-uri sunt construite pentru a păstra telefonul stabil chiar și pe drumuri accidentate.Adeziv de film va bloca ferm ta titularul de telefon mobil, fără griji cu privire la care se încadrează pe drum accidentat.Acesta oferă mai puternic de aspirare pentru suportul mobil, indiferent de tabloul de bord sau parbriz, fără griji cu privire la care se încadrează.

3. 720 ° rotație: 360 ° baza+360 ° cap de minge, 360 ° unghi de ajustare poate fi realizat în sus și în jos, permițându-vă să reglați telefonul la orice unghi, asigurându-vă că telefonul dvs. este întotdeauna în cea mai bună poziție.

4. Instalare ușoară: Doar lipi de bază al suportului pe suprafață curată, folosiți atașat clei de rezervă și magnetice deflector, blocați-l în loc și de a regla cea mai bună poziție în funcție de conducere.

5. Aplicabile pe scară largă: Pentru Tesla autoturisme, camioane, Suv-uri, camioane, taxi tabloul de bord, parbriz si alte masini cu ecrane poate fi instalat; este, de asemenea, un suport de telefon mobil pe desktop, care este foarte potrivit pentru casa, birou, bucatarie, noptieră, etc. Compatibil cu iPhone 14 / 13 Pro / 12 mini / 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / XS / Xs Max / XR, pentru Samsung Galaxy S10, pentru Notă, pentru Sony, pentru Google Pixel, pentru LG, Nokia si alte telefoane inteligente, iar câmpul magnetic închis nu afectează semnalul de la telefon.

Caietul de sarcini:

Origine: China Continentală

Număr Model: Suport De Telefon

Compatibil Brand: Universal

Caracteristici: Magnetic

Tip: Suport Magnetic

Produs material: aliaj de Zinc, ABS, etc.

Produs de culoare: Negru, argintiu (opțional)

Forma produsului: bandă Lungă

Domeniul de aplicare: Masina, bucătărie, noptieră, birou

Dimensiuni dupa pliere: 60x35x23mm/2.36x1.38x0.91in

Greutate netă produs: 70g

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Suport

1 X Schimb Lipici

2 X Magnet

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating