Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

De înaltă calitate mare Barney Costume Mascota dinozaur cosplay Mascotele Carnaval Caracter Costum mascotte costum de Cadouri de Craciun

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

520.02lei 742.88lei

Sku: s224712
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : de sex feminin barney, cravata barney, simplu barney, freddie mascota costum, gnie mascota costum, violet barney costum, barney prieten mascota costum, femeie costum de dinozaur, barney costum petrecere, copii barney costum
  • Categorie: Costume & Accesorii

Detalii Produs

  • Utilizare Specială: Costume
  • Tema: alte
  • Numele Departamentului: Adult

Descriere produs

RM3379555150995508 bine ati venit la magazinul nostru, orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Atenție

Vă rugăm să luați un minut pentru a citi toate informațiile furnizate aici

Vă mulțumim pentru cooperare

1:Dacă aveți orice problemă înainte de a comanda,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

2:Dacă produsele au orice problemă de calitate că aveți o experiență de cumpărături rău ,vă rugăm să ne contactați în timp util,înainte de a deschide caz de litigiu sau de a părăsi un feedback negativ, și vom rezolva problema în termen de 1 zi lucrătoare.

3:Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru plata taxelor vamale a țării sale.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să evita taxa, întotdeauna ne-am declara o valoare scăzută despre trecerea ta dar nu responsabil pentru asta ,îți mulțumesc pentru înțelegere.

4: ordinea duiring vacanță și activitatea de promovare poate fi amânată pentru o oarecare măsură, vă Mulțumesc pentru răbdare și înțelegere

5:Feedback-ul este foarte important pentru noi

(1) Dacă le place , vă rugăm să ne lăsați un 5 Star feedback-ul pozitiv.

(2) Dacă nu este mulțumit cu ei , vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ sau de a face un litigiu.Vom rezolva problema.Vă rugăm să ne dea o oportunitate de a servi, vă oferă o bună experiență de cumpărături .

Despre dimensiunea

1:Dimensiunea poate fi 5cm diferenta din cauza manuală de măsurare.O ușoară diferență de culoare poate fi cauzata de diferite monitoriza și fotografia de lumină.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

2:dimensiunea Noastră este Asia dimensiune ,vă rugăm să consultați graficul de dimensiunea strict sau contactati-ne pentru suggesttion inainte de a comanda.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating