Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Nasul Spori Rinoplastie ulei Nasul Spori Os Nazal Rinoplastie Remodelare Pur Naturale de Îngrijire Subțire Nas mai Mic

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

6.61lei 8.78lei

Sku: s225513

Detalii Produs

  • Tip De Element: Ulei Esential
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Ulei Esențial De Tip: Compus Ulei Esențial
  • Nume De Brand: LANBENA
  • Origine: China Continentală
  • Țara/Regiunea de Fabricație: China

Descriere produs

Nasul Spori Rinoplastie ulei Nasul Spori Os Nazal Rinoplastie Remodelare Pur Naturale de Îngrijire Subțire Nas mai Mic

Caietul de sarcini

Material: Extract De Semințe De Struguri

Capacitate: 10ml

descrie:

Naturale nas ridica uleiul este usor, confortabil, sigur si ieftin mod de a ridica și de a remodela nasul tău.Se face nasul curba fermecător și te face mai frumos.

caracteristică:

1. Ingrediente naturale: a Făcut de înaltă calitate, extracte naturale, nas lift ulei esențial pot repara în mod eficient deteriorat nazale fibre și hrăni nas.Este sigur si nu are efecte secundare.

2. Mai puternic sens tridimensional: Asta naturale nas frumusete uleiul poate pătrunde rapid pe nas și de a promova metabolismul, astfel încât nasul arata mai mult de trei-dimensional.

3. În condiții de siguranță și low cost: Noastre nazale uleiuri esențiale oferă o varietate de substante nutritive pentru ridicarea si remodelarea nasului.Este usor, confortabil, sigur și ieftin pentru a face nas și să te facă mai frumoasă, atâta timp cât ești acasă.

4. Cadou rafinat: nasul Nostru ulei de masaj poate rezolva multe probleme nazale.Dacă nu sunteți mulțumit cu nasul tip și doriți să-l schimbe, să încerce nasul nostru ulei de masaj.Acesta poate fi de asemenea folosit ca un cadou pentru familia și prietenii pentru a face mai frumos împreună!

5. Ușor de utilizat: După curățare și îngrijire a pielii, se aplică nas ulei de masaj si masati usor pana se absoarbe.Este recomandat să-l folosească pentru o lungă perioadă de timp, iar efectul este evident.

Notificare:

1. Ca urmare a influenței mai multor factori, cum ar fi luminozitatea ecranului și luminozitatea, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferită de imaginea afișată pe site-ul.

2. Te rog, permite ca datele să fie ușor diferite de măsurare manual.

Pachetul include:

Nasul ulei esențial*1

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating