Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

2023 Navidad Crăciun din PVC Moale Om turtă dulce Pandantiv Ornamente pentru Pomul de Craciun Decoratiuni de Craciun Pentru Casa Cadou de Anul Nou

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

25.27lei 36.08lei

Sku: s225887
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : turta dulce de craciun decor, omul de turtă dulce, turtă dulce de crăciun decoratiuni mari, turtă dulce garland, turta dulce de craciun decoratiuni
  • Categorie: Home & Garden

Detalii Produs

  • Numărul De Model: turtă dulce ornamente de crăciun
  • Origine: China Continentală
  • Ambalare: Nici O Cutie De Cadou
  • Setați Tipul: Da
  • Tip de en-Gros: NO

Descriere produs

Buna Ziua Stimate Cumpărător,

Bine ati venit la magazinul nostru, va putem oferi dropshipping și en-gros, dacă aveți orice cerere, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi cel mai bun preț și servicii!și noi avem propria noastră fabrică.

Am o mulțime de stoc, puteți să-l cumpere direct, ne va trimite din China în termen de 24 de ore(cu Excepția Weekend și de Sărbători).

Noi oferim mai multe stiluri pentru tine de a alege (detaliile sunt imaginile de mai jos prețul, fiecare imagine reprezintă un stil la alegere), puteți alege în funcție de stilul de imagine care vă place, și ne va livra o imagine în funcție de imaginea de stil pe care o alegeți .Dacă aveți orice întrebări înainte sau după cumpărare, vă rugăm să ne contactați și vă vom răspunde cât mai curând posibil.vă doresc un cumpărături fericit.

Multumesc si toate cele Bune.

Vă rugăm să rețineți:

*Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.

*Culoarea va fi putin diferit de imaginea arată cum diferite de afișare calculator.Sper că vă va plăcea ei .Vă mulțumim pentru înțelegere !

DACA ati cumparat 2 buc si mai mult,veți obține un plus de 2% discount.

Informații Despre Produs:

1、[ 16 Stiluri de Mini Figurine ] Omul De turtă dulce Ornamente Set este conceput cu 16 stiluri diferite într-un singur set, care conține mai multe oameni de turta dulce figurine în diferite poziții și haine, aduce distracție și surpriză la casa ta și de părți.

2、[ a Crea o Atmosferă de Crăciun ] Bărbați turtă dulce Decoratiuni Set este conceput pentru a fi plin de elemente de Crăciun, un simbol de noroc si fericire pentru a transporta cele mai bune urări, a crea un confortabil și fericit atmosferă de sărbătoare.

3、[ Materiale de Înaltă calitate ] De Crăciun turtă dulce Om Decorul este realizat din PVC de înaltă calitate material moale de cauciuc, care are texturi rafinate, bogate în detalii, și vii & fadeless culori, durabil să stea pentru o lungă perioadă de timp.

4、[ Decora Copaci ] Ghimbir Om Figurina este echipat cu un solid curea convenabil pentru agățat, perfect pentru pomul de Crăciun agățat ornamente și consumabile partid, potrivit pentru perete, usa, ghirlanda, tavan, ferestre, etc.

5、[ Perfect de Petrecere ] De Oameni turtă dulce Pandantive sunt perfecte pentru petrecerea de Craciun favoruri și sac de umplutură, aducând bucurie și surprize pentru copii, adăugând confort și fericire pentru camere de copac și decoruri.

Descriere:

Bărbați turtă dulce Ornamente sunt realizate din PVC de înaltă calitate materiale, concepute cu 16 stiluri diferite într-un singur set, perfect pentru pomul de Crăciun decoratiuni agățat și favoruri de partid.

Caietul de sarcini:

Nume: Turtă Dulce Bărbați Agățat Ornamente

Material: PVC

Dimensiuni: fiecare cca 7*5 cm/2.76*1.97 inch

Lista De Ambalare:

Oameni turtă dulce Ornamente*16/12buc

Imagini De Produs:

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Angelbunnyfufu1573 - 2022-11-03
    5

    PERFECT!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating