Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

100buc Stele Farmece Aliaj Pentagrama Pandantive Conectori Ambarcațiuni Consumabile pentru DIY Brățară Colier de Luare de Bijuterii, 2 Culori

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

46.24lei 51.38lei

Sku: s226532

Detalii Produs

  • Gen: FEMEI
  • Material: Metal
  • Metale De Tip: Aliaj de Zinc
  • Tip De Element: Pandantive
  • Origine: China Continentală
  • Fine sau de Moda: Moda
  • CN: Guangdong

Descriere produs

Pachetul include: Veți primi 100buc farmec stea conectori total în pachet, 2 culori(aur și argint antic), 50pcs pentru fiecare culoare.Cantitatea poate satisface nevoile dumneavoastra diferite.

Dimensiunea detaliu: după Cum puteți vedea în imagine, dimensiunea este de 15mm lungime, 7.5 mm, 2.6 mm grosime cu 1,7 mm legăna gaura.Vă rugăm să consultați imaginea de dimensiune specifică.

Material durabil: farmecul conectori sunt realizate din aliaj de înaltă calitate, robust si durabil, nu este ușor să se deforma sau deteriora, aspect lucios și strălucitor, în condiții de siguranță pentru utilizare, pot fi aplicate pentru mult timp.

Ușor De utilizat: bucle duble pentru a le face ușor să se conecteze cu alte farmec pandantive sau margele împreună.Antic de culoare se va adăuga frumusete clasica pentru design-ul de bijuterii.

Larg de aplicare: Potrivit pentru coliere, bratari, cercei, geanta pandantive, pulover lanțuri, telefon mobil accesorii decor și alte obiecte de artizanat.Acest tip de DIY artizanat are o valoare unică și semnificație.

Caietul de sarcini:

MATERIAL: Aliaj

CULOARE: Aur și argint antic

DIMENSIUNI: Ca imagine arată, dimensiunea este de 15×7.5×2,6 mm, gaura: 1.7 mm.Vă rugăm să consultați imaginea de dimensiune specifică.

Pachetul de conținut:

50pcs antichități argint culoare farmec stea conectori

50pcs de culoare de aur farmec stea conectori

Caracteristici:

UȘOR DE UTILIZAT:

Dublu bucle le face ușor să se conecteze cu alte farmec pandantive sau margele împreună.Antic de culoare se va adăuga frumusete clasica pentru design-ul de bijuterii.

APLICAȚIE:

Potrivit pentru coliere, bratari, cercei, geanta pandantive, pulover lanțuri, telefon mobil accesorii decor și alte obiecte de artizanat.

Note calde:

Vă rugăm să consultați imaginea de dimensiune specifică.

Imaginea poate apărea mai mare pe ecran.Culoarea poate varia ușor din cauza setare de culoare de fiecare monitor.

Vă rugăm să verificați dimensiunile înainte de cumpărare.

Customer Service:

Dacă aveți orice problemă de produsul nostru, puteți să faceți clic "vânzător de contact" buton în contul Amazon să ne e-mail.

Suntem încântați să vă ajute și vă vom răspunde cât de repede putem.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating