Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

40Pcs Peisaj de Grădină Tăiate de Frontieră Gazon, Borduri Decorative Peisaj Gard de Frontieră Pentru Curte Gazon Pat de Flori, Frontieră

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

127.65lei 165.77lei

Sku: s226730
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : gradina gard de frontieră, peisaj de frontieră, gradina de margine
  • Categorie: Home & Garden

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală

Descriere produs

40Pcs Peisaj de Grădină Tăiate de Frontieră Gazon, Borduri Decorative Peisaj Gard de Frontieră pentru Curte Gazon Pat de Flori, Frontieră Roșu

1.Durabil Material: de înaltă calitate și durabil de protecție a mediului material PP, stabilă și nu este ușor de zdrobit.Potrivit pentru utilizarea pe termen lung.

2.Universal Lungime: Peisajul Tăiate Fiecare dimensiune este de 5.9 X 5,5 inci, Acesta va fi suficient pentru a decora gradina cu gazon plante margine.

3.Ușor de instalat: Blocare pentru a forma frontieră decorative.Dacă solul este foarte moale, trebuie doar să utilizați un ciocan pentru a bate fiecare bucată de centralizare în pământ.Dacă solul este greu, să sape un șanț și să o grădină margine în ea să rămână stabil

4.Gradina de Margine de Decor: decor Peisaj edge va fi cel mai simplu sistem pentru tine de a defini marginea dintre gazon și pat de flori sau gradina.

5.Aspectul minunat: gazon bordurile lasa gradina arata mai elegant, curat și frumos.Aduce un curat și ordonat aspectul plantelor și paturi gradina.

Culoare:Alb/Rosu/negru/verde

Material:PP

Dimensiune:15 x 14cm

Conținutul Pachetului:

40 x Gard de Plastic

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating