Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Solar Panoul de Alimentare a Pompei de Apă Grădină fără Perii Iaz, Fantana Piscină Pompă de Apă Pesti de Acvariu Pompa de Apa 7V 1.2 W

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

65.83lei 94.03lei

Sku: s229263

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Certificare: CE
  • Nume De Brand: luxuglow

Descriere produs

Notă:

1. Loc panoul solar într-un loc potrivit pentru a se asigura că acesta nu este blocat de alte obiecte.Când panoul solar primește suficientă lumină, pompa funcționează în mod normal.

2. Când pompa este pusă mai întâi în apă, nu există aer în acesta, care poate afecta pulverizare efect.Este recomandat să așteptați pentru pompa pentru a pulveriza apa în mod normal, înainte de conectarea la duza.

3. Vă rugăm să păstrați sursă de apă curată și curat pompa de apă în mod regulat pentru a preveni externe chestiune de a fi aspirat de pompa de apă și provoacă pompa de apa la defecțiune.

Caracteristici:

1. Energia solară: solar pompă de fântână caracteristici în energia solară, care este eco-friendly și economic, nu este nevoie de a avea grija de cablul de alimentare problemă.

2. Patru capete: Există patru capete pentru a construi diferite forme de pulverizare a apei de performanță, suficient nevoile dumneavoastra diferite.Jet de apă de înălțime este de 10--50cm.Înălțimea de pulverizare a apei va fi diferit atunci când duze diferite sunt conectate.

3. Întoarcerea rapidă la: atunci Când panoul solar primește suficientă lumină solară, pompa va începe în 3 secunde.Acest produs este un solare direct-drive pompa de apa.Nu există nici o baterie suplimentară.Înălțimea de pulverizare a apei depinde în întregime de intensitatea soarelui.Atunci când soarele este slab, pompa nu va funcționa în mod continuu, dar va reporni în mod automat până când soarele ajunge la o anumită intensitate a Relua funcționarea continuă.Atunci când utilizați, vă rugăm să plasați produsul în lumina soarelui liber.Dacă există o umbră, aceasta va afecta funcționarea normală a pompei.

4. Durabil: solar pompă de fântână este fabricat de înaltă calitate din material plastic, dur, anti-rugina, rezistent la uzură și durabil, care deține mult timp folosind durata de viata.

5. Aplicarea pe scară largă: solar pompă de fântână este larg potrivit pentru gradina, curte, piscina, iaz, casa, restaurant, hotel, etc.

Caietul de sarcini:

Tip: Pompa Fantana Solare

Material: Plastic

Culoare: Negru

Dimensiune: Aprox. 11x11cm/ 4.72*4.72 inch (L*W)

Cantitate: 1 Set

Panou Solar: Monocristalin de siliciu, PET laminat

Panou Solar putere: 1.2 W

Panou Solar tensiune de alimentare: 7V

Pompa tensiune de alimentare: DC 4.5-12V

Pompa de curent: 150ma

Capul maximă: 90CM

Debit maxim: 180L/H-220L/H

Înălțimea de pulverizare: 10-50cm

Pompa de viață:> 20000 ore

Ambalaj inclus:

1 x Pompa Fantana Solare

4 x Capete de Pulverizare

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3 cm (0.4-1.18") diferența din cauza manuală de măsurare și de variație de culoare pentru diferite setarea de afișare.

2. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să înțelegeți.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating