Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Jucării de Desene animate Drăguț Arici Moale Jucarii Minge de Stres de Relief de Stres Antistres Decompresie Jucarii pentru Copii Adulți

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

3.97lei 5.81lei

Sku: s23098
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : koala kawaii, ns kawaii, vaze kawaii, leagănul anti-stres mingea, bluza de pește banana, camiset kawaii, dop de silicon tip banana, big banana squishy, aluatul minge de stres, squishy banana jumbo
  • Categorie: Jucării & Hobby-Uri

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Varsta Recomanda: 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
  • Numărul De Model: \

Descriere produs

"Caracteristici:

1. [Material de înaltă calitate]: ariciul jucărie este fabricat de înaltă calitate, material vinil, care este non-toxic.Potrivit pentru adulți și copii de peste 3 ani.

2. [Funcția]: modul perfect De a scapa de stres.Mici jucărie poate fi ținut în mână și se scurg arici.Interesant.Acesta este un mod distractiv de a menține creierul concentrat și ține-ți mâinile ocupate.

3. [Design]: design Excelent pentru anxietate, lipsa de concentrare, deficit de atentie tulburare de hiperactivitate, autism, tulburare obsesiv-compulsiva, abținerea de la obiceiuri proaste, etc., ajută pentru a diminua stresul.Ia-l și să o împărtășească cu prietenii tăi pentru o distracție de Crăciun sau de petrecere a timpului.

4. [Scuti de stres și de anxietate]: Țineți copiii la distanță de produse electronice.Aceste jucării pot reduce stresul și de a promova circulația sângelui în mâini.Puteți practica, de asemenea, numere și numărare abilitățile cu copiii dumneavoastră!

5. [Cadouri și cadouri]: Foarte potrivit pentru a face Crăciun ciorap umplutura, cadouri de Craciun, bomboane/dulciuri sac de umplutura, in miniatura noutate jucării, cadouri de partid, ou de Paște umplutura, coș de Paști umplutura, petrecere de Halloween, cadouri.

Descrieri:

1. Material: Vinil

2. Culoare:așa Cum se arată

3. Dimensiune: 7*7.5 cm

Pachetul inclus:

1*Stoarcere jucărie

Notă:

1. Din cauza la efect de iluminare și unghiul de fotografiere, produsul a aberațiilor cromatice, vă rugăm să înțelegeți.

2. Din cauza manuală de măsurare, există erori în dimensiuni produs."

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating